Stiinta & Tehnologie

#Gadget World #gadgeturi 2016 #gadgeturi

Cele mai tari gadgeturi in 2016

Un nou an a inceput. Si, bineinteles, trebuie sa fii la moda cu cele mai tari gadgeturi in 2016. An de an, lista dispozitivelor inteligente creste vazand cu ochii. Gadgeturile ne fac viata mai frumoasa, mai confortabila si ne tin departe de frig, de cald sau de muncile gospodaresti pe care, dupa Sarbatori, nu prea mai avem dispozitie sau timp sa le facem.

Pentru ca stim cat de important este sa fii la moda cu gadgeturi de ultima generatie, la Gadget World, ti-am facut o lista cu cele mai tari dispozitive inteligente, pentru ca tu sa ramai conectat cu muzica, familia sau prietenii tai.

Boxa care leviteaza – tip Star Wars, locul 1 in top gadgeturi in 2016. Stim cat de important este sa fii unic, dar sa tii aproape muzica care iti place. De aceea, acest super-gadget are un design inovator, care aduce aminte parca de navele care aterizau in celebrul film SF Star Wars. Campul magnetic puternic ii permite sa pluteasca si sa se roteasca in acelasi timp, oferindu-ti clipe melodioase, datorita sunetului de inalta fidelitate. Mai mult, ledurile rosii se aprind, oferindu-i o alura extrem de moderna, indiferent de locul in care va fi asezata. Este simplu de folosit, se conecteaza prin bluetooth la orice tip de smartphone, tableta sau dispozitiv inzestrat cu aceasta tehnologie. Baza care sustine boxa se conecteaza la priza, iar boxa propriu-zisa are un acumulator propriu, care se incarca separat.

Tastatura cu proiectie laser, pe pozitia a doua in topul celor mai tari gadgeturi in 2016. Aceasta tastatura de ultima generatie este o solutie practica si eficienta, dar si foarte cool, parca rupta din filmele SF. Tot ce trebuie sa faci este sa o conectezi prin bluetooth la orice dispozitiv, apoi, ca prin magie, pe birou sau masa va aparea o tastatura LED QWERTY, cu o autonomie de peste 2 ore. Mai mult, vine echipata si cu un speaker care va semnaliza tastarea sau poate rula muzica din smartphone, tableta sau laptop. In plus, acest super-gadget poate fi conectat cu usurinta la orice sistem de operare: Android, Windows, iOS, putand fi un cadou unic chiar si pentru cele mai pretentioase persoane.

Baterie externa de 32.000mAh, pe locul 3 in topul celor mai tari gadgeturi in 2016. Daca esti pasionat de vacante, insa vrei sa ramai tot timpul conectat cu cei dragi, aceasta baterie externa este ideala, mai ales ca este compatibila cu toate marcile de telefon. Gandeste-te ca bateria unui telefon are 800-1200mAh, deci poti il incarca lejer de peste 15 ori. Si pentru ca este un super-gadget in 2016, acesta vine si cu o lanterna LED, in cazul in care ramai pe intuneric. Printre cele mai importante caracteristici se numara: overcharge protection, over discharge protection, over-current protection, overvoltage protection si short protection.

Ochelarii de soare cu mp3 si bluetooth pentru handsfree, a patra pozitie in top gadgeturi in 2016. Acest gadget iti va aduce aminte, cu siguranta, de Neo din Matrix. Il poti folosi pentru a-ti proteja ochii de soare si, in acelasi timp, sa iti asculti muzica preferata, datorita unui sunet impecabil. Gadgetul este unul complex, oferindu-ti trei beneficii: ai protectie solara, iti asculti muzica preferata si poti prelua apeluri, datorita faptului ca ochelarii se transforma intr-o casca bluetooth pentru telefon sau tableta.

Boxa bluetooth, sunet 3D quality, aurie, este pe locul 5 in topul gadgeturi in 2016. Eleganta, cu sunet surround stereo, 12 ore de redare. Ce sa vrei mai mult de la un gadget? Aceasta boxa are un exterior metalic auriu, o curea din piele, picioare din cauciuc si doua boxe de 5 wati, care redau sunetele cu inalta fidelitate. Mai mult, prin tehnologia bluetooth, se poate conecta la orice smartphone, tableta, mp3 player sau laptop. Iar bateria de 12.000 mAh iti ofera o autonomie de pana la 12 ore.

Veioza LED cu aromaterapie, locul 6 in top gadgeturi in 2016. Iti permite sa adaugi esenta de parfum preferata, iar prin tehnologia Ultrasonic Diffusing mirosul se va imprastia in intreaga camera. Iti ofera si lumina, pe care o poti regla in 4 culori si 8 moduri de lumina. In plus, pentru o atmosfera romantica, o poti seta sa functioneze intre 30 si 180 de minute.

Locul 7 in top gadgeturi in 2016, camera DVR pentru masina HD, pentru un an lipsit de accidente. Aceasta se monteaza pe parbrizul masinii, iar camera de 5 megapixeli permite inregistrarea imaginilor in timpul mersului, cu posibilitatea de a edita si previzualiza intreaga filmare pe ecranul LCD TFT de 2.5 inchi. Mai mult, vine prevazuta si cu functia de reportofon si inregistrarea traseului. Timpul de inregistrare este nelimitat, iar cand cardul de memorie este plin, camera va incepe suprascrierea pe imaginile mai vechi. Incarcarea ei se face prin USB.

Statia meteo cu proiectie ceas, pozitia a 8-a in top 10 gadgeturi in 2016. Pentru ca suntem dependenti de starea vremii ca sa stim cum ne imbracam, acest gadget ne va ajuta sa aflam din timp temperatura de afara, umiditatea si prognoza meteo. Are un design cool, ce se potriveste perfect in orice camera, ceas cu proiectie, alarma, higrometru.

Setul de casti bluetooth wireless 2.1 Yoga R, locul 9 in top gadgeturi 2016. Acesta este gadgetul perfect, fara fire si cu un volum suficient de tare cat sa te lasi purtat pe aripile muzicii preferate. Castile pot fi conectate, in acelasi timp, la doua aparate – telefon mobil si MP3 Player. Microfonul de mici dimensiuni iti permite sa vorbesti la telefon, apoi sa continui sa iti asculti muzica preferata. Bateria are o capacitate mare, fapt ce iti permite folosirea castilor cateva ore bune.

Becul LED RGB cu telecomanda, ultimul loc in top 10 gadgeturi in 2016. Daca vrei sa creezi o atmosfera de club la tine acasa, acest gadget este ideal. Are peste 2 milioane de culori, din care poti sa o setezi pe cea care iti place, prin telecomanda wireless. In plus, vine cu 120 de niveluri de luminozitate. Cu acesta, poti salva pana la 90 % din energia electrica.

Pentru ca tu sa iti incepi anul la moda cu cele mai tari gadgeturi din 2016, tot ce trebuie sa faci este sa intri pe Gadget World sa vezi ce alte super-gadgeturi ti-am pregatit. In plus, ai si preturi speciale, in fiecare zi.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea