Stiinta & Tehnologie

#reparatii calculator #mentenanta #calculator

Sfaturi de mentenata calculatorului oferite de echipa Salut It

Este cu siguranta frustrant ca cineva sa intampine probleme de hard cu calculatorul atunci cand este in mijlocul cautarilor pentru un proiect sau atunci cand se afla intr-o teleconferinta cu superiorii, motiv pentru care este necesar ca fiecare proprietar de calculatoare si laptopuri sa primeasca cele mai potrivite sfaturi de mentenanta. Totodata, cele mai multe sfaturi venite de la profesionistii Salut It sunt legate si de partea de soft, nu doar de cea hard, insa ofera si consultanta privind intretinerea altor componente It.

 

Hardware-ul computerului include dispozitive, cum ar fi mouse-ul, tastatura, monitorul, imprimanta, scannerul sau alte dispozitive externe ce sunt conectate pentru a functiona in parametri normali. Insa, la un moment dat, oricare dintre acestea se poate defecta si se pot intampina probleme tehnice. Cu toate acestea, se pot efectua vizite si consultatii de specialitate la profesionistii din Bucuresti, Salut It, care lucreaza pentru depanare, instalare, montare si actualizare parti componente ale calculatorului.

Sfaturi de intretinere a calculatorului de la Salut It

Daca este vorba despre monitorul calculatorului, atunci acesta este primul lucru pe care trebuie luat in considerare cand se activeaza butonul de oprire/pornire al calculatorului. De altfel, trebuie verificate conexiunile si legaturile intre monitor si unitate, dar si alimentarea cu energie electrica. Verificarea cablurilor este o cerinta optima inainte de a porni dispozitivul. Daca dupa conectare, acesta inca nu se deschide si nu este vizibil, atunci se impune apelul la o echipa de specialisti in reparatii calculatoare Bucuresti.

Diagnosticarea problemei pe care o poate avea calculatorul este primul pas in delimitarea sumei aferente reparatiei si intretinerii. In aceeasi masura, calculatorul poate avea si o problema de soft, si, implicit necesita o diagnosticare exacta. Intreaga echipa de la service-ul de laptopuri si calculatoare de la Salut It este pregatita sa repare orice defectiune ar intampina un astfel de dispozitiv, prin oferta sa de servicii si consultanta telefonica si prin mediul online Reparatiile calculatorului sunt garantate de un timp record, intre cel putin 2 si 24 de ore lucratoare, cu posibilitatea de a prelua echipamentul clientului direct de la domiciliu, contra valoarei minime de 30 ron, ce include preluarea si returnarea echipamentului.

Preturi corecte, dar si permisive pentru fiecare client Salut It

Salut It este piesa de rezistenta in materie de reparatii calculatoare si laptop-uri Bucuresti, insa ofera si servicii de diagnosticare extra a echipamentului, instalare de programe, optimizare software sau configurare router wireless. In cazul defectiunilor majore, specialistii pun la dispozitia clientului peste 5000 de piese originale la cele mai accesibile tarife pentru acele defectiuni remediate pe loc. In acest caz, Salut It garanteaza pentru fiecare reparatie si pentru fiecare piesa originala montata in dispozitiv.

Nu doar despre preturi modice este vorba la service-ul de calculatoare si laptop-uri mentionat, ci este vorba si despre o rata de succes in reparatii, care se mizeaza pe cele mai reusite reparatii la placa de baza, sursa de alimentare sau pentru deparolari BIOS si alte probleme de software. Din sectiunea celor mai frecvente reparatii calculatoare din Bucuresti se amintesc si reparatiile de cooler, reparatii porturi USB, reparatii porturi Audio, reparatii LVDS, inlocuire hard disk, inlocuire acumulator, tastatura sau display. Sfaturile primite de la Salut It sunt ideale pentru a creste durata de viata a echipamentului fiecarui calculator sau laptop, si de altfel sunt un avanaj de mentinere a bunului in stare optima de functionare pentru o perioada indelungata.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea