Stiinta & Tehnologie

#huse iPhone 7 # huse Samsung Galaxy S7 #BrandGSM #accesorii telefon

Accesoriile in voga pentru telefon ale anului 2017 sunt prezentate de BrandGSM

Odata cu aparitia celor mai noi smartphone-uri de la Apple si Samsung spre sfarsitul anului ce tocmai a trecut, magazinul online de accesorii pentru telefon BrandGSM si-a innoit gama de produse trendy si de calitate premium cu huse iPhone 7 si huse Samsung Galaxy S7 Edge.

Daca lansarea acestor dispozitive pe piata tehnologica a dus la achizitionarea lor de catre cumparatori din toata lumea, inclusiv din Romania, cei mai multi utilizatori cauta acum si cele mai bune huse si carcase pentru gadgeturile lor. Intr-un cuvant – accesorii premium pentru telefoanele lor “scumpe”.

Aceste doua tipuri de telefoane inteligente aparute cel mai recent pe piata sunt stilate, elegante, pline de functii care mai de care mai sclipitoare, dar sunt si deosebit de fragile si de expuse la orice mic factor de risc. Si pentru ca BrandGSM este un magazin online specializat in livrarea in toata tara de huse, carcase si bumpere de telefon, a facut tot posibilul sa puna la dispozitia clientilor sai cele mai fabuloase si in voga huse de telefon ale momentului.

Acum iti poti proteja telefonul cu un design minimalist sau curbat cu ajutorul uneia dintre nenumaratele modele de accesorii pentru mobil de pe site-ul brandgsm.ro. Orice de la huse din TPU, huse din piele eco sau piele adevarata, carcase din silicon, bumpere transparente sau in nuante de sezon iti stau la dispozitie in oricare dintre categoriile de produse de la BrandGSM.

Insa, de notat, daca ai un model nou de iPhone sau de Samsung, atunci cel mai bine te vei impaca cu accesoriile in voga din categoriile “huse iPhone 7” si “huse Samsung Galaxy S7 Edge” prezente in variate modele, nuante, materiale, imprimeuri si stiluri.

Huse de telefon in voga oferite de BrandGSM. Calitate, protectie si stil garantat!

Husele Procell Silicon Silky sunt moderne, in nuante vibrante, si se regasesc in ambele categorii de modele de smartphone – pentru iPhone 7, cat si pentru Samsung Galaxy S7 Edge. Indiferent de marca device-ului tau smart, aceste huse au acelasi pret accesibil pentru toata lumea – doar 25 de lei. Materialul este delicat la atingere, este flexibil si vine perfect pe toate muchiile telefonului tau.

Functionalitatea si designul acestor huse sunt minimaliste, insa “mai putin inseamna mai mult” se aplica si in acest caz. Aceste huse Samsung Galaxy S7 Edge sunt subtiri, nu ingreuneaza telefonul in vreun fel si prezinta decupaje pentru fiecare mufa si port in parte ce asigura o manevrare usoara si practica a dispozitivului in cauza.

Pentru gusturi chiar si mai simpliste decat atat sau daca se prefera designul original al telefonului, si se doreste doar protectia sporita a acestuia, atunci BrandGSM pune la dispozitia ta huse iPhone 7 Devia Silicon Naked Crystal Clear sau in diferite nuante pastelate, cu irizatii fine, care nu schimba cu mult aspectul din fabrica al smartphone-ului.

O siguranta si mai mare o ofera husele Book S-View care sunt confectionate dintr-un poliuretan premium, moale si placut la atingere. Aceste accesorii pentru telefon sunt de tip flip sau coperta si ofera o protectie indelunga gadgetului tau. Si totusi, ecranul nu este acoperit cu totul, lasand doar o fereastra pentru comenzi rapide la iveala. Astfel, se pot prelua sau respinge apeluri, se poate folosi camera foto, se poate seta programul de muzica dorit si asa mai departe.

Alege din oferta de peste 4000 de accesorii premium de la BrandGSM si asigura-ti smartphone-ul pe viata!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea