Stiinta & Tehnologie

#tichete #voucher #rabla

Voucherele Rabla vor fi suplimentate cu 40-50.000 de exemplare

Numarul de vouchere pentru Programul "Rabla" va fi suplimentat saptamana viitoare cu 40-50.000, a declarat premierul Emil Boc, in urma unei discutii cu ministrul Mediului, Laszlo Borbely .

"Am discutat in seara aceasta (marti n.r.) cu ministrul Mediului, dupa sedinta de Guvern, cand am facut o analiza a Programului "Rabla". Saptamana viiitoare vom suplimenta cu 40.000-50.000 de vouchere Programul, astfel incat oamenii sa primeasca vouchere in valoarea de 3.800 de lei si sa-si cumpere alta masina", a declarat Boc la OTV.

Boc a atras atentia asupra pericolului falsificarii voucher -elor si a amintit ca acesta trebuie insotit de certificatul de inmatriculare al masinii in copie legalizata si de certificatul de casare a masinii.

In urma cu circa o saptamana, ministrul mediului Laszlo Borbely declara ca in primele noua zile de la lansarea programului "Rabla" au fost predate aproape 16.000 de masini vechi. Aceasta cifra reprezinta jumatate din numarul celor predate pe tot parcursul anului 2009. El a anuntat ca numarul de vouchere va fi suplimentat.

Persoanele care vor sa isi schimbe masina prin intermediul Rabla primesc tichete valorice de 3.800 de lei pentru fiecare masina casata. O persoana va putea sa dea cel mult trei tichete valorice (vouchere) pentru achizitionarea unei masini noi.

Cititi mai multe pe Auto.ro    

  •   2010-03-10
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu: Cum sa-l inveti pe copilul tau valoarea banilor

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu, consilier financiar

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii