Stiinta & Tehnologie

#sahara #raliu #duster #dacia

Dacia Duster de serie debuteaza in raliuri pe dunele din Sahara

nissan care vor lua parte in aceasta competitie sunt Isabelle Charles si Nathalie Descout. Isabelle Charles este responsabila pentru culorile si materialele folosite la Duster, dar mai ales de design-ul acestor materiale, in timp ce Nathalie Descout este responsabila de campania globala de publicitate a lui Dacia Duster. Copilotii sunt Dounia Bennani si Dorothee Topin.

Raliul Aicha Des Gazelles este singurul eveniment din motorsport in care pot concura doar femeile. Spre deosebire de celelalte sporturi cu motor, viteza nu este la fel de importanta in aceasta competitie, in care primeaza parcurgerea unei distante cat mai scurte intre doua puncte. Echipajele pot folosi doar o harta 1:100.000 si 1:250.000 si o busola pentru a crea cel mai bun traseu intre punctele de control obligatorii. Scopul competitiei este de a emite cat mai putine grame de CO2 si de a parcurge o distanta cat mai mica dintre punctele de control.

Cititi mai multe pe Automarket.ro   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea