Stiinta & Tehnologie

#vodafone #factura electronica #valoare fiscala

Vodafone introduce factura electronica cu valoare fiscala

Vodafone Romania anunta extinderea functionalitatilor facturii electronice pentru clientii de business.

De acum, factura emisa de Vodafone Romania in format electronic poarta semnatura electronica, putand fi inregistrata in contabilitatea clientilor persoane juridice.

Prin contul MyVodafone

Clientii Vodafone pot accesa factura electronica direct in contul MyVodafone sau pot opta sa o primeasca pe email. Astfel, utilizatorii pot vizualiza factura, in mod securizat, oricand doresc si de oriunde au acces la Internet , eliminand riscul de a nu primi factura la timp.

"Valoarea fiscala a facturii electronice este o functionalitate importanta pentru clientii persoane juridice, care ii ajuta sa economiseasca timp si sa-si gestioneze mai usor platile, in fiecare luna", a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer, Vodafone Romania.

Economie

In contul MyVodafone, utilizatorii pot alege sa primeasca alerte pe email sau SMS la emiterea facturii sau la data scadenta. Factura Vodafone in format electronic poarta semnatura electronica si poate fi inregistrata in contabilitatea clientilor persoane juridice

Pe langa avantajele pe care le aduce clientilor aceasta initiativa sustine activitatea noastra de responsabilitate corporativa, pentru un mediu mai sanatos. Pana in prezent, peste 200.000 de clienti au ales factura electronica, contribuind astfel in fiecare luna, la economisirea a 3 tone de hartie si la salvarea a 72 de copaci maturi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea