Stiinta & Tehnologie

#android #galaxy s pro #samsung

Samsung Galaxy S Pro, versiunea cu tastatura QWERTY

La nicio saptamana de la prezentarea oficiala a lui Samsung Galaxy S, internetul este invadat de imaginile unui prototip denumit Galaxy S Pro , varianta cu tastatura QWERTY.

Samsung Galaxy S a fost anuntat de Samsung Electronics  in cadrul evenimentului International CTIA Wireless 2010. Telefonul va fi curand disponibil si in Europa, America de Nord, America Latina, Australia si Asia.

Imagini neoficiale

Desi nu exista nicio imagine oficiala cu noul prototip, cei de la HDblog.it declara ca acesta exista si ca specificificatiile tehnice ale terminalului sunt aceleasi, singura diferenta fiind tastatura completa. Astfel, Galaxy S Pro cu Android incorporeaza un  ecran AMOLED de 4 inch si un procesor de 1 GHz care permite stocarea si vizualizarea de fisiere video in format HD, experiente bazate pe realitate augmentata prin Layar Reality Browser si optiunea LBS (Location Based Services). Si acest model ar avea functia mDNIe, mobile Digital Natural Image engine, o tehnologie utilizata la cele mai bine vandute modele de LCD si televizoare LED si se remarca printr-o functie maximizata de vizualizare a fotografiilor, a filmelor si cartilor electronice.

Galaxy S Pro ar masura in jur de 122,4 x 64,2 x 9,9 mm si ar cantari in jur de 120 de grame, iar ecranul tactil AMOLED are o rezolutie generoasa de 480 x 800 pixeli si poate reda pana la 16 milioane de culori. Modelul va fi disponibil in doua variante, cel de 8 GB sau cel de 16 GB, ambele suportant upgrade cu maxim 32 GB.

Alte detalii

Ca si originalul Samsung Galaxy S Pro ar avea GPRS si EDGE, ambele de clasa 12, 3G cu HSDPA si HSUPA, Wi-Fi 802.11 b/g/n si DLNA, Bluetooth 3.0 cu A2DP si USB/microUSB 2.0. Galaxy S Pro ar putea avea si el o camera foto de 5 MP cu 5 MP, autofocus, flash LED, functii Geo-tagging si poate face capturi video in HD de 720p cu 30fps.

Galaxy S Pro ar putea avea ca originalul functiile "Smart Life" si "Social Hub", cea din urma fiind o aplicatie care asigura conectivitate permanenta la retelele sociale, permitand utilizatorilor sa comunice cu prietenii, colegii si familiile oricand si oriunde s-ar afla.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea