Stiinta & Tehnologie

Telefonul Panasonic care detecteaza dispozitia interlocutorului

Ti-a
i dorit vreodata ca telefonul tau sa aiba un detector de minciuni incorporat ca sa poti sti daca persoana de la celalalt capat al firului spune adevarul? Ei bine, Panasonic a lansat recent un telefon capabil sa distinga dispozitia interlocutorilor, telefonul P702iD “Mood Tank ”. Telefonul expune diferite culori pe ecran in functie de dispozitia perceputa la persoana de la celalalt capat al firului. Aceasta este detectata prin trasaturile vocii (cum ar fi modificari de tonalitate, de viteza etc.) Este cam in genul tonurilor de sonerie cu care ne jucam cand eram copii, numai ca sunt mult mai performante.

Inchipuie-ti ca anulezi planurile de cina cu prietena ta ca sa iesi la un pahar cu amicii. Daca astea ar fi facute la telefon, noul Panasonic P702iD “Mood Tank” ar detecta trasaturile vocii tale si ar expune o culoare corespunzatoare care ar arata ca minti.

Aceasta ar fi arma perfecta pentru iubiti/iubite de a-si testa jumatatea. Sper din toata inima ca acest telefon sa nu aduca necazuri nimanui. Ce-ar fi daca i-ai spune sefului ca esti bolnav si acesta ar afla ca minti !

  •   2006-12-29
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Criteriile de alegere a unui laptop

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Vehiculele electrice vor reduce poluarea cu peste 20%

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii