Stiinta & Tehnologie

#symbian #touchscreen #jalou #sony ericsson

Sony Ericsson Jalou ar putea rula Symbian

Un nou terminal a celor de la Sony Ericsson a aparut in fotografii-spion pe Internet.

S-ar putea ca modelul Jalou sa ruleze sistemul de operare Symbian.

Specificatii tehnice

Detaliile despre noul terminal Sony Ericsson sunt destul de putine. Sursele indica faptul ca numele "Jalou" este de fapt cel pe care telefonul il va avea in versiunea finala de comercializare asa cum alte modele ale companiei au fost denumite Satio , Yari sau Aino.

sony ericsson jalou va rula sistemul de operare Symbian S60 editia a 5-a asemenea lui Satio si va dispune de conectivitate Wi-Fi si de 3G cu HSDPA. Terminalul va avea si un ecran sensibil la atingere de 3 inch si receptor GPS.

Alte detalii

Daca prototipul este un telefon real, s-ar putea ca acesta sa vina la bord cu anumite servicii Google, ca Maps, Search si e-mail. Singura imagine cu Jalou aparuta pe Internet arata un model care dispune de taste dedicate player-ului muzical asemenea lui W995.

Totodata, exista multe asemanari intre Jalou si Satio, iar sursele mai mentioneaza si o camera foto performanta. Prin urmare este posibil ca modelul sa dispuna de un senzor foto de 8 MP sau de 12 MP asemenea lui Satio. Din pacate nu se stie cand smartphone-ul va fi anuntat oficial.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea