Stiinta & Tehnologie

#motorola #moto w403 #clamshell #crystaltalk #entry-level

Motorola anunta terminalul MOTO W403

Motorola prezinta un nou terminal entry-level , clamshell -ul MOTO W403 .

Din pacate, desi anuntat oficial, compania nu a prezentat nici o fotografie cu noul dispozitiv.

Specificatii tehnice


Motorola MOTO W403 este prezentat ca fiind un "terminal muzical si fotografic cu un design clasic". Totodata, compania mai mentioneaza ca telefonul are o carcasa din metal si este dedicat tinerilor.

Dispozitivul masoara 95 x 46 x 16 mm, cantareste 76 de grame si are doua ecrane. Display-ul intern masoara 1,8 inch si are o rezolutie de 128 x 160 px, iar cel extern este monocrom cu o rezolutie modesta de 96 x 32 px.

MOTO W403 are o camera foto cu rezolutie VGA, dar care poate face si capturi video, player muzical (cu suport pentru formate AAC, AMR NB, MIDI, MP3) si radio FM, tehnologia proprietara Motorola, CrystalTalk , plus slot pentru mufa de 2,5 mm. Alte detalii

Fiind un telefon entry-level, W403 are o memorie interna de doar 7 MB, dar suporta card microSD, iar marirea spatiului de stocare se poate face pana la 2 GB. Telefonul dispune de o conectivitate maxima GPRS, USB 2.0 si Bluetooth 2.02.

Motorola W403 se va lansa in magazine la sfarsitul anului 2009. America Latina va fi prima regiune care va primi telefonul. Este posibil ca modelul sa fie distribuit si in alte tari. Pretul lui W403 nu a fost anuntat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea