Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil #joc #anytime pool #ea mobile

Se lanseaza Anytime Pool pe telefonul mobil

ong>EA Mobile si Distinctive Developments si-au unit fortele pentru a lansa Anytime Pool , varianta pentru telefoane mobile a popularului joc de retea lansat anul trecut.

Utilizatorul poate juca biliard in format 3D oriunde, fie din fata calculatorului, fie la stop sau in timp ce te deplasezi cu metroul.

Mod multi-player

Anytime Pool dispune de un mod avansat multi-player, jucatorii putand opta si pentru disputarea meciurilor in modul single player impotriva a 14 oponenti. Partidele de biliard se desfasoara in cinci spatii diverse, din Statele Unite si Marea Britanie pana in Filipine sau China.

In tot acest timp, ei sunt insotiti de un ghid pe nume Brooke care ii ajuta sa-si cunoasca oponentul mai bine, oferindu-le sfaturi privind tacticele acestuia.  Jucatorii care vor concura de pe telefoanele mobile, iPhone sau iPod Touch vor putea sa-si confrunte prietenii aflati pe Facebook. Daca acestia au inceput un joc pe calculator dimineata, il pot continua fara probleme pe telefonul mobil in pauza de pranz sau in drum spre casa.

Fara restrictii de timp

Anytime Pool este un joc care nu este restrictionat de timp. Jucatorul poate executa o lovitura, iar oponentul sau o poate executa pe a sa de pe calculator sau telefonul mobil, oricand va fi online.

De asemenea, utilizatorii pot vedea daca prietenii de pe Facebook au instalat jocul pe profilul lor sau pe telefon si pot cere inirierea unui joc.

Anytime Pool este disponibil pentru rereaua sociala Facebook si spre descarcare pentru iPhone, iPod Touch si telefoanele mobile compatibile de pe site-urile Vodafone Live si Orange World din Romania.
  •   2009-05-06
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

D.A.

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Efectele dependentei dintre cumparatori si vanzatori

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii