ong>Incepand din luna mai, Vodafone Romania pune la dispozitia clientilor sai un serviciu expres prin care acestia pot contacta Departamentul de Relatii cu Clientii.

Noul serviciu poate fi apelat la numarul *555, iar utilizatorii Vodafone il pot folosi pentru a intra in legatura directa cu un consultant Vodafone, in cel mai scurt timp, fara a mai trece prin meniul interactiv .

Serviciu expres

Serviciul expres de relatii cu clientii este disponibil de luni pana vineri, in intervalul 08:00 - 22:00, si in weekend, intre 08:00 - 18:00. Clientii Vodafone beneficiaza de un tarif promotional pentru utilizarea serviciului expres de relatii cu clientii, de 39 eurocenti / apel, TVA inclus.

Clientii Vodafone vor continua sa aiba la dispozitie numarul gratuit *222, care, incepand din 11 mai 2009, va fi disponibil de luni pana vineri, intre orele 08:00 si 22:00, iar sambata si duminica intre 08:00 si 18:00. "In plus fata de serviciul *222, clientii nostri au acum la dispozitie un nou serviciu alternativ care ofera acces direct catre consultantii Vodafone, fara a mai trece prin meniul interactiv", a declarat Andreea Stanescu, senior director Customer Operations Vodafone Romania.

Situatii de urgenta

Pentru situatii de urgenta, cum sunt pierderea telefonului, solicitarea blocarii sau deblocarii SIM-ului, care se produc in afara orelor de lucru ale serviciilor de relatii cu clientii, utilizatorii Vodafone au la dispozitie, 24 de ore din 24, 7 zile din 7 alte numere .

Acestea sunt *228, pentru apeluri gratuite de pe numere de mobil Vodafone si numarul lung 037202 2258, gratuit daca se suna din reteaua Vodafone si taxat ca un apel obisnuit daca se suna din alte retele. Aceleasi numere se aplica si in perioada sarbatorilor legale.
  •   2009-05-06
  •  

Articol scris de

D.A.

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras: Sfaturi pentru tinerii care isi incep activitatea profesionala

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.