Stiinta & Tehnologie

#parteneriat #sony ericsson #orange

Se extinde parteneriatul Orange - Sony Ericsson

anunta extinderea parteneriatului strategic cu pe segmentul de telefoane Walkman. Din 2006 pana in prezent, Orange a vandut peste 6,3 milioane de telefoane Walkman, ajungand a fi cel mai mare distribuitor de astfel de din Europa.

"Colaborarea dintre Orange si Sony Ericsson este un exemplu excelent al modului in care un parteneriat complet integrat poate creste valorea business-ului si in acelasi timp poate oferi o experienta extraordinara clientilor", a declarat Yves Maitre, Senior VP Services Orange.

Produse noi


Noile produse , prin care cele mai bune terminale sunt personalizate . Utilizarea telefoanelor Walkman pentru accesarea Orange a generat o crestere cu 50% a consumului de muzica fata de consumul inregistrat de utilizatorii altor telefoane muzicale. Pe langa muzica, parteneriatul extins va integra serviciile inovative Orange Photo, Orange Games si Orange Downloads in noua gama de telefoane Sony Ericsson.

"Parteneriatul cu Orange in domeniul muzicii a fost dintotdeauna unul de succes : stim ca doua din primele trei terminale muzicale din oferta Orange provin din portofoliul nostru. Noua noastra oferta Entertainment Unlimited completeaza abordarea Orange in ceea ce privese serviciile multimedia pe mobil", a adaugat Pieter Pierle, director Global Customer Unit Orange la Sony Ericsson.

  •   2009-02-18
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

D.A.

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii