Stiinta & Tehnologie

#interfata utilizator #aplicatii #on the road #cnn #skype #mytopia #xperia x1 #sony ericsson

Sony Ericcson anunta noi aplicatii pentru Xperia X1

ong>Xperia X1 conduce gama inovatiilor din cadrul Mobile World Congress , prin anuntarea noilor panouri menite a individualiza experienta utilizatorilor cu telefonul Sony Ericsson.

Noile aplicatii anuntate vor fi disponibile din a doua jumatate a lunii martie si vor oferi acces la CNN, Skype, Mytopia si programul "On the road", dedicat celor care se afla la volan.

Aplicatiile pe larg

Panoul CNN ofera acces permanent la nouatile sportive, politice sau la evenimentele zilei, impreuna cu canalul special dedicat celor cu aspiratii de jurnalist, numit "i-Report".

Aplicatia Skype ajuta utilizatorii sa mentina permanent legatura cu prietenii aflati online. Prin intermediul Mytopia, utilizatorii care doresc sa aiba acces la divertisment pot juca online bingo sau poker cu alti utilizatori.

Aplicatia On the Road a fost special gandita pentru soferii prinsi in trafic: taste mari, usor accesibile pe ecran, acces direct la muzica preferata si la apeluri.

Ce stie Xperia X1

X1 ofera utilizatorilor posibilitatea de a-si personaliza telefonul, prin intermediul unei interfete cu 9 aplicatii (panels) care pot fi modificate in functie de necesitatile fiecaruia.

Cu ajutorul kitului de dezvoltare  a telefonului (SDK) fiecare utilizator poate sa-si descarce aplicatii unice, create de comunitatea dezvoltatorilor de continut multimedia.

"Sony Ericsson Xperia X1 ofera acces la cele mai bune mijloace de comunicare si la divertisment multimedia", a declarat Rikko Sakaguchi, Director de Portofoliu Sony Ericsson.
  •   2009-02-17
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

D.A.

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Vehiculele electrice vor reduce poluarea cu peste 20%

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe Romaniatv

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu: Cum sa-l inveti pe copilul tau valoarea banilor

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu, consilier financiar

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii