Stiinta & Tehnologie

#android #excel #word #dataviz #documents-to-go

S-a lansat editorul de texte pentru dispozitivele cu Android

ong>Primul editor de scriere si vizualizare de texte pentru dispozitivele care ruleaza sistemul de operare Android a fost lansat oficial.

Aplicatia se numeste Documents-To-Go si a fost produsa de catre compania DataViz .

Promisiune din decembrie

Document-To-Go este o aplicatie care a fost promisa de compania producatoare din luna decembrie a anului 2008. Editorul de texte poate deschide sau crea orice fisier Microsoft Word sau Excel.

Mai mult, documentele din Word dispun de functiile "Rich format", adica bold, italics, undeline, aliniere, bullets, numerotare, liste, tabele, bookmark -uri si comentarii. Documentele in Excel au in total 111 functii disponibile printre care formarea de celule, randuri si coloane.

Sistem pus la punct


Alaturi de aceste lucruri, aplicatia Document-To-Go este compatibila cu sistemul RoadSync Beta, care face functia de push e-mail Exchange ActiveSync disponibila pe platformele care ruleaza sistemul de operare de la Google.

In prezent, RoadSync este disponibila pentru descarcat in versiune Beta de pe Android Market. Reprezentantii companiei DataViz au declarat ca produsul finit va fi disponibil oficial pe piata din luna mai a lui 2009.

Aplicatia Documents-To-Go poate fi descarcat tot din magazinul online Android. Pentru inceput aceasta costa 19,99 USD (in jur de 65 RON), dar pretul final este de 29,99 USD, adica aproximativ 100 RON.
  •   2009-04-07
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii