Stiinta & Tehnologie

#romtelecom #cdma #retea #romania

Noi servicii de internet mobil

Romtelecom lanseaza oficial oferta comerciala bazata pe tehnologia CDMA in aproximativ 20 de orase mari din Romania, adresandu-se atat clientilor persoane fizice, cat si companiilor.

Clicknet Mobile Internet, cel mai nou serviciu din portofoliul companiei, este disponibil la tarife promotionale incepand cu 4,9 euro/luna.

Promovare locala


Clienti din peste 20 de orase (dintre care: Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Craiova, Piatra Neamt, Ploiesti, Constanta, Arad, Iasi, Sibiu, Drobeta Turnu Severin , Oradea, Galati, etc) si din aproximativ 450 localitati din tara pot beneficia de oferta de internet mobil de la Romtelecom Clicknet.

"Cel mai nou serviciu de la Romtelecom, internetul mobil, completeaza portofoliul nostru de servicii si ii aduce mai multa valoare. Clientii nostri au acum disponibile mai multe optiuni pentru a se bucura de experienta internetului chiar si cand se deplaseaza"
, a declarat Yorgos Ioannidis, director general Romtelecom.

Noile servicii vor fi lansate si promovate la nivel local si regional, acoperirea urmand sa se extinda continuu pentru a deservi si alte zone (urbane si rurale) din tara. In prezent, sunt instalate aproape 170 de statii de baza, iar numarul acestora va creste.

Strategie Romtelecom

Strategia Romtelecom pentru CDMA consta in extinderea acoperirii retelei pentru a oferi servicii suplimentare, tintind de asemenea si zone unde nu exista sau in care este dificila si nejustificata economic instalarea de infrastructura fixa (cablu, fibra etc).

Clientii care doresc sa se aboneze la internet mobil pot sa opteze pentru unul dintre cele patru abonamente disponibile, care ofera viteze de descarcare de pana la 3,1 Mbps si includ trafic de pana la 12 MB. Tarifele pentru traficul suplimentar incep de la 0,001 euro, fara TVA, pentru fiecare MB.

Toti clientii Romtelecom de Internet broadband fix beneficiaza de tarife promotionale, incepând de la 4,9 euro/luna. Abonamentul Clicknet Mobile 0.5 MB este disponibil numai pentru contracte incheiate pentru doi ani.

Si pe alte sisteme


Oferta CDMA include de asemenea telefonie fixa wireless, internet broadband fix wireless si solutii VPN. Clientii care doresc sa se aboneze la telefonia fixa prin CDMA vor avea la dispozitie acelasi portofoliu de abonamente si tarife ca si clientii PSTN, la care se adauga mobilitatea geografica limitata.

Echipamentul pentru serviciile de telefonie fix?a este disponibil la preturi reduse cu 70%. Solutia de retea privata se adreseaza clien?ilor companii si asigura conectivitatea intre punctele de prezenta ale clientului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea