Stiinta & Tehnologie

#hyundai #avante #sonata #vanzari #profit

Profitul Hyundai s-a dublat

Hyundai Motor Company, cel mai mare producator auto din Coreea de Sud, a comercializat in prima jumatate a anului 1.764.254 de unitati (pe piata interna si de export: 855.140 de unitati, fabricate in afara tarii: 909.114 unitati) la nivel mondial, Hyundai marcand astfel o crestere de 27 de procente fata de anul anterior si sustinand tendinta de crestere prin concentrarea pe managementul calitatii si pe administrare la nivel global.  

Profitul net a depasit dublul valorii de anul trecut, atingand 2,52 trilioane de woni in prima jumatate a anului, fata de 1,04 trilioane de woni obtinuti in anul anterior, si s-a datorat cererii intense inregistrate de pe pietele straine, gamei de produse imbunatatite si castigurilor de capital obtinute prin filialele straine. Vanzarile au crescut cu 27, 4 procente , la 18 trilioane de woni, fata de 14,1 trilioane de woni obtinuti anul trecut, in timp de profitul din operatiuni a crescut cu 93,1 procente, la 1,57 trilioane de woni. (Rata de schimb:100 de woni = 0.2745 RON)

Hyundai
a consemnat rezultate pozitive datorita pietei sale de desfacere pe care opereaza si portofoliului de produse diversificate. Pentru a-si asigura profitabilitatea, Hyundai isi va consolida vanzarile pentru noul model Sonata si ix35 si va lansa cateva modele noi in a doua jumatate a anului, incepand cu noul Hyundai Avante care va debuta pe piata coreeana. Cererea pe pietele mature precum S.U.A. a contribuit, de asemenea, la cifra de vanzari atinsa in primul semestru, in timp ce cererea continua de pe pietele emergente a sporit suplimentar vanzarile.

Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea