Stiinta & Tehnologie

#touchscreen #china #philips

Philips X806 si C702 apar pe Internet

Compania Philips pregateste lansarea a doua noi telefoane mobile cu ecran sensibil la atingere, modelele Philips X806 si C702.

Este posibil ca cele doua noi terminale sa fie lansate pe piata din China din luna octombrie.

Philips X806

Din pacate specificatiile tehnice ale celor doua modele sunt destul de putine. Se stie ca terminalul Philips X806 are o grosime de 14 mm si dispune de un ecran sensibil la atingere de 3,5 inch cu rezolutie QVGA de 240 x 400 pixeli.

Pe langa aceste detalii se mai cunoaste faptul ca terminalul dispune de o camera foto destul de generoasa de 5 MP, dar ca si in cazul altor modele Philips senzorul nu dispune de flash LED sau de autofocus.

Telefonul mai vine dotat cu 47 MB de memorie interna, dar dispune si de un slot comptabil microSD si radio FM. Din pacate, la capitolul conectivitate Philips X806 se prezinta destul de slab, dispunand doar de Bleutooth si GPRS. Desi nu a fost confirmat este foarte posibil ca terminalul sa aiba si USB.

Philips C702

Modelul pare sa fie mult mai modest decat X806 si va fi distribuit in China prin operatorul de telefonie mobila China Telecom, emblema companiei fiind inscriptionata pe carcasa terminalului. Printre specificatiile telefonului se numara ecranul tactil cu rezolutie QVGA care masoara 3,4 inch.

Modelul vine dotat cu receptor GPS, o camera foto de 1,3 MP, 70 MB memorie interna, suport microSD si conectivitate Bluetooth si CDMA 1x. Din pacate cele doua modele nu se vor lansa in Europa. Compania producatoare nu a anuntat preturile celor doua terminale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea