Stiinta & Tehnologie

#black label #new chocolate #lg bl20

LG BL20 New Chocolate a fost anuntat oficial

Dupa saptamani intregi de zvonuri, diferite imagini si videoclipuri de prezentare, cel mai recent terminal LG din familia Black Label a fost anuntat oficial.

Noul model LG BL20 New Chocolate a fost cunoscut intial sub numele BL42 Chocolate si este o versiune mai simpla a modelului LG BL40 New Chocolate .

Specificatii tehnice

Modelul LG BL20 este inca un terminal din seria Black Label. Slider-ul cu tastatura alfanumerica fizica masoara 106,9 x 50,8 x 12,3 mm si cantareste 115 grame. Telefonul are un ecran mai modest decat LG BL40 , de 2,4 inch cu rezolutie QVGA de 320 x 240 px si suport pentru 265.000 de culori si nu 65.000 cum a fost indicat initial.

Totusi, modelul va suporta conectivitate 3G cu HSDPA si o versiunea "non-tactila" a interfetei de utilizator proprietara LG, S-Class 3D. Slider-ul este un terminal din categoria mid-range cu o camera foto de 5 MP cu autofocus, flash LED si lentile Schneider-Kreuznach. Totodata, LG BL20 New Chocolate este echipat cu player muzical si radio FM si conectivitate Bluetooth 2.1 cu tehnologia A2DP pentru atasarea castilor audio wireless. Modelul are o memorie interna de 60 MB si are slot pentru card microSD, iar marirea spatiului de stocare se poate face pana la 16 GB.

Alte detalii

De curand, coreenii de la LG au deschis inca o filiala in Amstelveen, Olanda, iar odata cu acest eveniment au prezentat si modelul LG BL20 New Chocolate, dar acesta a fost etalat in stand in mai multe variante de culori. Cei prezenti au putut admira modele in negru cu argintiu, alb cu roz sau visiniu cu argintiu.

Initial se credea ca modelul va veni intr-o singura varianta de culore, negru cu rosu. Terminalul se va lansa pe piata europeana inainte de sfarsitul lui 2009. Nu se stie cand acesta va fi disponibil si in Romania. Pretul lui LG BL20 New Chocolate este de 269 euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea