Stiinta & Tehnologie

Orange reduce tarifele internationale la pre-pay

Anul incepe cu reduceri de tarife pentru clientii Orange PrePay care utilizeaza serviciul apeluri internationale pentru a-i suna cu cei dragi din Moldova, Israel, Statele Unite ale Americii , Canada si Europa.

Din 17 ianuarie, un minut de convorbire catre Israel, Statele Unite ale Americii, Canada si retelele mobile din Europa costa 50 eurocenti. Pentru apelurile catre retelele fixe din Europa, Orange a redus tarifele la apelurile internationale cu 50%, pana la 30 eurocenti pe minut. De asemenea, apelurile de pe cartelele Orange PrePay catre Republica Moldova costa cu 17% mai putin, respectiv 30 eurocenti pe minut.



Mai multe detalii despre tarifele la apelurile internationale sunt disponibile la adresa //www.orange.ro/services/international-ro.html.

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea