Stiinta & Tehnologie

Ceas de mana cu telefon mobil

M800, un cu telefon mobil , este cel mai recent inedit disponibil in magazinul online MP3 si MP4, la jocuri, alarma complexa (inclusiv inchidere si deschidere a telefonului la anumite ore), calculator, calendar si alte programe extrem de utile, ce fac din M800 un telefon cu functii de divertisment, dar si unul extrem de practic pentru cei cu un program alert.

Dincolo de un simplu telefon mobil, M800 surprinde prin forma sa inedita - online .

Cu ajutorul acesteia din urma, orice produs defectat in perioada de garantie , din cauze acoperite de garantie conform certificatului atasat produsului, este inlocuit cu unul nou, identic (sau similar dar superior in cazul in care produsul identic nu se afla pe stoc sau nu se mai fabrica), pe loc sau in maxim 48 de ore (2 zile) lucratoare de la constatarea scrisa a cauzei defectului de catre orice service autorizat de producatorul/importatorul acelui produs, conform certificatului de garantie.

„Incercam mereu sa aducem pe www. MarketOnline .ro cele mai noi produse IT&C, chiar si cand acestea nu sunt distribuite la scara larga in Romania. M800 este propus clientilor MarketOnline in serie limitata , insa asigurand toate conditiile pentru o utilizare fara griji – de la instructiuni de utilizare in limba romana si pana la garantie, respectand promisiunile noastre de 7 stele chiar si in cazul unor produse ce nu sunt direct dedicate pietei romanesti”, a explicat Mugur Frunzetti, managing partner al Group, compania care detine magazinul online MarketOnline.ro . „Am testat personal gadgetul M800 inainte de a decide ca el corespunde exigentelor clientilor nostri si l-am introdus in oferta MarketOnline.ro numai dupa ce el a trecut testului practic”, a mai spus Mugur Frunzetti, declarandu-se extrem de incantat in primul rand de utilitatea ceasului de mana cu telefon mobil.

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea