Stiinta & Tehnologie

#gratuit #winmo 6.5 #office mobile 2010

Office Mobile 2010 pentru WinMo 6.5, gratuit

ong>Americanii de la Microsoft au lansat office mobile 2010 pentru sistemul de operare Window Mobile 6.5. Astfel, toti utilizatorii care au un telefon mobile care ruleaza acest OS, vor putea face upgrade Office-ului gratuit.

Versiunea de Office Mobile 2010 Beta a fost lansata de compania producatoare in luna noiembrie a lui 2009 si a putut fi folosita de utilizatorii de smartphone-uri care rulau sistemul de operare pentru mobile de la Microsoft.

Printre caracteristiciile lui Office Mobile 2010 se numara posibilitatea de navigare prin Word, PowerPoint, Excel si OneNote si editarea lor direct pe telefonul mobil . Cu noul Office Mobile 2010 utilizatorii pot sa deschida documente deja existente, sa le editeze si sa creeze altele noi. Mai mult, suita ofera acces la documentele stocate in Microsoft SharePoint si acestea pot fi editate sau update-te.

Pentru a pune mana pe noua suita Office pentru Windows Mobile, utilizatorul trebuie sa detina un terminal cu sistemul de operare WinMo 6.5 , conexiune la internet si sa descarce Office-ul direct din Windows Phone Marketplace . Download-ul nu costa nimic, noua suita fiind gratuita.
  •   2010-05-13
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Revolutia fiscala - ce venituri vom avea din ianuarie 2018

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.