Stiinta & Tehnologie

#google #android 2.2 #hotspot wi-fi #tethering usb

Google Android 2.2 cu suport hotspot Wi-Fi si tethering USB

Incet, dar sigur, cei de la Google incep sa anunte functiile si noutatile pe care viitorul sistem de operare Android le va aduce utilizatorilor.

Astfel, versiunea 2.2 a OS-ului, care poarta numele de cod Froyo, ar putea fi anuntat oficial in cadrul evenimentul I/O care se va desfasura in curand.

Noua versiunea a sistemului de operare Google va multumi multi fani Android si nu numai. Pe langa suportul Flash si viteza mai mare a intregului sistem, Android 2.2 . va fi capabil de tethering USB , adica o functie prin care utilizatorul va putea sa isi imparta conexiunea de date cu laptopul.

Printre alte functionalitati de exceptie este si suportul hotspot Wi-Fi . Ce inseamna asta pentru utilizator? Inseamna ca orice telefon mobil dotat cu sistemul de operare Google 2.2. Froyo va putea sa aiba rolul de hotspot Wi-Fi portabil. Singura problema este ca inca nu se stie clar daca operatorii de telefonie mobila vor fi capabili sa controleze dupa bunul plac aceasta functie.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea