Stiinta & Tehnologie

#nokia #x6 16gb #romania

Nokia X6 16GB a ajuns in Romania

Nokia Romania anunta ca dispozitivul mobil optimizat pentru divertisment, Nokia X6 16GB este disponibil in magazinele autohtone.

Acest dispozitiv este dedicat divertismentului mobil, fiind capabil sa redea pana la 35 de ore de muzica.

Specificatii tehnice

Nokia X16 16GB are ecran de tip widescreen cu format 16:9 optimizat pentru fotografii, clipuri video si navigare web. Display-ul masoara 3,2 inch si are rezolutie de 360 x 640 pixeli. Totodata, telefonul din familia XpressMusic ofera acces direct la serviciul Ovi Store si comunitati virtuale, precum Facebook. Totusi, spre deosebire de modelul original, acest telefon nu dispune de serviciul proprietar Nokia " Comes with Music ". Printre specificatiile tehnice ale lui Nokia X6 de 16GB se numara conectivitatea ridicata 3G cu HSDPA si Wi-Fi, browser web cu suport complet HTML, camera foto de 5 MP cu flash LED, autofocus, functii geo-tagging si obiectiv cu lentile Carl Zeiss.

Alte detalii

Nokia X6 de 16GB are la pachet un set diferit de casti, modelul WG-701, mai ieftine, dar va oferi software de ghidare prin GPS de la Michelin si Lonely Planet. Modelul va fi disponibil in mai multe variante de culori: alb, negru, roz cu alb si galben cu alb.

Incepand de astazi, Nokia X6 16GB este disponibil prin toate canalele de distributie oficiale ale companiei Nokia, distribuitori independenti si operatori de telefonie mobila, la un pret de 450 euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea