Stiinta & Tehnologie

#vodafone #vivaz #sony ericsson

Sony Ericsson Vivaz se lanseaza la britanici prin Vodafone

Britanicii vor putea foarte curand sa puna mana pe unul din cele mai asteptate telefoane ale anului, Sony Ericsson Vivaz, telefonul capabil de filmari HD .

sony ericsson vivaz poate fi achitizionat de fanii din Marea Britanie prin operatorul de telefonie mobila Vodafone UK .

Specificatii tehnice

Sony Ericsson Vivaz a fost cunoscut initial cu numele de cod Kurara U5 . Asemenea lui Sony Ericsson Satio (Idou), Vivaz ruleaza sistemul de operare Symbian, iar noul telefon mobil este capabil sa capteze videoclipuri la rezolutie high-def la 720p, una dintre specificatiile pe care toata lumea o astepta sa fie adevarata. Smartphone-ul dispune de un display tactil de 3,2 inch cu rezolutie de 360 x 640 pixeli. Sony Ericsson Vivaz vine dotat cu o camera foto de 8,1 MP, cu autofocus, flash LED, tehnologiile de detectare a fetei si zambetului si functia geo-tagging. In plus, modelul dispune de un CPU ARM Cortex A8 de 600 MHz si procesor grafic PowerVR SGX.

Alte detalii

Printre specificatiile tehnice ale telefonului se numara si slotul microUSB sau cel pentru castile audio de 3,5 mm. Sony Ericsson Vivaz are o conectitivitate ridicata , Wi-Fi, DLNA, HSDPA si HSUPA si receptor GPS si ofera acces direct catre retele sociale.

Totusi, cea mai aparte trasatura a modelului este faptul ca poate sa faca filmari HD la 720p. In Marea Britanie Sony Ericsson Vivaz va fi disponibil la abonament de aproximativ 40 euro pe luna. In Romania modelul poate fi cumparat la pretul de aproape 1.700 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea