Stiinta & Tehnologie

#fotografii oficiale #iphone #black label #shine #secret #bl40 #lg chocolate

LG prezinta primele imagini oficiale cu noul Chocolate

Companie coreeana LG a prezentat primele imagini oficiale cu noul terminal Chocolate care se va lansa in luna august din 2009.

Totusi, pe Internet a aparut deja un videoclip oficial de prezentare din care s-a alfat ulterior si numele real al telefonului, adica LG Chocolate BL40.

Specificatii tehnice BL40

LG Chocolate BL40 va dispune de un ecran tactil de 4 inch cu functii multi-touch asemenea ecranului de iPhone. Display-ul va   avea o proportie de vizualizare de 21:9 si rezolutie de 800 x 345 pixeli. Totodata, modelul va suporta o interfata de utilizator Flash activa.

Noul telefon mobil va avea tastatura virtuala QWERTY completa si o conectivitate ridicata, 3G cu HSDPA si Wi-fi, plus receptor GPS, pe langa standardele GPRS, EDGE, Bluetooth si USB. LG Chocolate este al patrulea model din celebra gama LG Black Label Series. Varianta originala a telefonului LG Chocolate a fost lansata la nivel global in luna mai din 2006, modelul devenind in scurt timp cel mai celebru telefon din istoria companiei.

Seria Black Label

Gama Black Label include si telefonul LG Shine, care a introdus pe piata terminalelor carcasa metalica si LG Secret, care are o carcasa fabricata din fibra de carbon si sticla rezistenta la socuri si zgarieturi.

Noul LG Chocolate va fi prezentat oficial in luna august a acestui an. Terminalul va fi disponibil uncepand cu cel de-al treilea trimestru al anului in 54 de tari. Pretul telefonului nu a fost inca anuntat.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea