Stiinta & Tehnologie

#iphone #ipod touch #apple #hysteria project #horror

Hysteria Project pentru iPhone, la jumatate de pret

ong>Creatorii lui Hysteria Project, unul dintre putinele jocuri horror pentru dispozitiviul iPhone, au scazut pretul aplicatiei la jumatate.

Bulkpix a anuntat primul titlu de acest gen pentru terminalul Apple si playerele muzicale iPod Touch in luna februarie 2009.

Rapit si inchis

Utilizatorul va trebui sa intre in pielea personajului principal, care a fost rapit de catre o persoana. Jocul incepe brusc, iar jucatorul este legat la maini si picioare. Mai mult, acesta se afla inchis intr-o camera dintr-o cabana parasita.

In jurul sau totul este neclar, dar exista simboluri ciudate si se pot auzi urlete. Misiunea utilizatorului este simpla: sa scape din locul in care este si sa incerce sa supravietuiasca atacurilor celui care l-a rapit. Misterul simbolurilor ciudate va trebui si el sa fie dezlegat pe parcursul jocului. "Videoclipurile au fost alese si create special pentru a atrage gamerul in actiunea jocului si mai ales pentru al face sa aleaga trebuie in momentul potrivit", a declarat CEO-ul Bulkypix, Vincent Dondaine.

Altfel de joc

Jocul va trece utilizatorul printr-o serie de aventuri. Spre deosebire de alte titluri pentru orice dispozitiv mobil , hysteria project este un joc realizat cu ajutorul videoclipurilor filmate. Jucatorul va trebui sa urmeze cursul mai multor filme interactive si sa fie atent la detaliile ce apar in joc.

Hysteria Project este de fapt o serie de mai multe episoade care vor fi lansate pe parcursul anului. Un episod dureaza in jur de 30 - 40 minute, iar jucatorul trebuie sa descifreze misterul simbolurilor ciudate din joc. Primul episod s-a lansat deja in magazinul online Apple, App Store, iar dupa scaderea pretului , costa in jur de 3 RON.
  •   2009-07-30
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Se poate incepe si asa…

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu: 5 sfaturi financiare pentru o vacanta fara griji

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu, consilier financiar

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii