Stiinta & Tehnologie

#qwerty #android #lg gw260

LG GW620 cu Adroid, redenumit Eve la americani

Primul telefon mobil al producatorului coreean LG care ruleaza sistemul de operare Android, modelul GW260 va fi redenumit "Eve" pentru distributia sa in Statele Unite ale Americii.

Este posibil ca LG GW620 Eve sa fie disponibil in SUA prin reteaua operatorului local de telefonie mobila, Rogers.

Specificatii tehnice

Chiar daca a fost oarecum anuntat oficial, nici in prezent nu exista prea multe detalii tehnice ale noului telefon mobil, dar se preconizeaza ca LG GW260 ar putea sa se asemene foarte mult cu primul telefon cu Android a celor de la Motorola, modelul Cliq (sau Dext). Astfel, LG GW260 ar veni dotat cu un procesor Qualcomm de 528 MHz si ar putea avea 256 MB memorie RAM, plus 512 MB memorie flash. E posibil ca ecranul telefonului sa aiba o rezolutie HVGA de 320 x 480 px, suport pentru card microSDHC, iar utilizatorii vor putea mari spatiul de stocare pana la 32 GB. Totodata, s-ar mai putea ca terminalul sa dispuna de o camera foto de 5 MP cu autofocus si functii white balance, geo-tagging si capacitatea de a face inregistrari video.

La capitolul conectivitate, pe langa standardele Bluetooth si USB, LG-ul dispune si de receptor GPS, 3G cu HSDPA si Wi-Fi. Telefonul mobil are tastatura fizica QWERTY completa si va veni cu acces direct la Facebook, Yahoo!, Hi5 sau Google.

Alte detalii

LG GW620 va fi un telefon dedicat utilizatorilor care folosesc mult retelele sociale. Pe langa suportul la acest gen de site-uri si tastatura QWERTY, modelul vine cu un serviciu denumit SNS, Social Netwoking Service. Totodata, terminalul dispune de o aplicatie prin care utilizatorii pot alege o actiune ca trimitere de mesaje SMS, e- mail sau apeluri vocale catre o persoana din agenda prin selectarea fotografiei persoanei respective din galeria foto.

Acest sistem se aseamana cu un widget denumit Quick Contact care se gaseste standard in noua versiunea a sistemului de operare Android. Rogers va pune la dispozitie telefonul la pretul de 47 USD impreuna cu un abonament de trei ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea