Stiinta & Tehnologie

#lamborghini #meridiist #tag heuer

Noul TAG Heuer MERIDIIST, dedicat Lamborghini

In 2007 cei de la Tag Heuer faceau oficial parteneriatul dintre compania de ceasuri Swiss si ModeLabs care trebuiau sa duca la bun sfarsit modelul unui telefon mobil "TH".

Un an mai tarziu, TAG Heuer anunta terminalul de lux MERIDIIST , iar in 2009, aceeasi compania prezinta o editie speciala a aceluiasi telefon.

Materiale scumpe

Denumit oficial TAG Heuer MERIDIIST Lamborghini , terminalul are in constructia lui 430 de componente si este fabricat din materiale anti-corozive. Totodata, terminalul are carcasa de otel inoxidabil (316L). Ecranul va fi fabricat din cristale de safir de 60,5 karate, pentru a nu se zgaria.

Pe langa materialele standard, acest model va incorpora si titaniu , iar capacul bateriei va fi imprimat cu semnatura Lamborghini, asemanatoare cu cea de pe modelul Lamborghini Murcielago LP640 V12. Ca si in cazul medelului original o caracteristica mai speciala a acestui telefon este modul de afisare a orei, care in mod normal nu ar trebui sa fie ceva iesit din comun, doar ca Meridiist o afiseaza pe latura superioara a telefonului, acolo unde in mod normal gasim butonul de oprire/inchidere.

Specificatii tehnice

TAG Heuer MERIDIIST Lamborghini are o camera foto de 2 MP, player media care suporta formate MP3, AAC si MPEG4, ecran de 1,9 inchi cu rezolutie QVGA, un al doilea ecran (probabil cel de afisare a ceasului) care este OLED de 96 x 76 pixeli, conectivitate Bluetooth si o autonmie a bateriei de pana la 28 de zile in modul standby si 7 ore de convorbiri.

Compania mai vine si cu o mica inovatie, telefonul poate fi personalizat, dar in functie de acest lucru va costa mai mult sau mai putin. Reprezentantii companiei producatoare au anuntat ca va pune la dispozitie doar 1963 de modele, numarul reprezentand anul in care Lamborghini a fost fondat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea