Stiinta & Tehnologie

#LexCars.ro #leasing masini #masini

LexCars.ro – Masini de vanzare de lux – Performanta si calitate

Ultimii ani au venit cu mici rectificari in comportamenul cumparatorilor de masini, in sensul ca mai multi dintre acestia refuza sa mai achizitioneze masini de la persoane fizice, care pot ascunde defecte pe care cumparatorii ar dori sa le cunoasca. Majoritatea partenerilor si dealer-ilor autorizati expun masini de vanzare in parcuri auto, pentru a fi vizibile celor ce doresc sa isi achizitioneze un autoturism.

Mai mult, solicitarea serviciilor unui dealer autorizat de catre cei ce doresc sa achizitioneze o masina le aduce acestora multe beneficii: timp in plus, rezultat rapid si siguranta produsului achizitionat. In consecinta, cumparatorii prefera sa colaboreze cu un partener si dealer autorizat, ceea ce reprezinta un beneficiu de ambele parti.

Lex Cars reprezinta unul dintre dealerii autorizati cu experienta relevanta in domeniu, companie care are grija sa vina constant cu solutii pentru toate buzunarele, gusturile si cerintele, iar solutiile de finantare sunt din ce in ce mai accesibile.

Ca masini de vanzare, Lex Cars comercializeaza atat masini noi, cat si rulate, pentru ambele optiuni existand posibilitatea inaintarii unui dosar de leasing.

Avantajele colaborarii cu Lex Cars

  • Personal atent pregatit pentru a consulta clientii, pentru a le oferi sfaturi si pentru a le face cele mai bune recomandari in functie de buget, necesitati si cerinte;
  • Oferta variata de modele de masini de vanzare, pe diverse criterii;
  • posibilitatea achizitionarii in leasing a oricarui tip de masina (noua sau rulata);
  • Facilitarea realizarii dosarului de aplicare pentru serviciul de leasing prin prezenta explicita pe site a tuturor documentelor necesare;
  • Programul Trade-In - o varianta simpla pentru schimbarea masinii;
  • Lex Cars sa ocupa de tot procesul de achizitie al masinii tale: cautare, verificare, achizitie si livrare.;
  • Posibilitatea comandarii unui model anume, care nu este gasit de catre client in stocul de masini de vanzare;
  • Posibilitatea achizitionarii masinilor second hand, fara probleme tehnice.

Parcul Lex Cars variat: diverse masini de vanzare

Masinile second hand nu inseamna masini deteriorate, care nu mai functioneaza cum trebuie sau care deranjeaza la testare. Din contra, aceste masini pot fi bine intretinute, pot arata impecabil si functioneaza excelent. Totodata, masinile second hand reprezinta prima optiune pentru cei ce nu isi permit sa achizitioneze o masina noua.

Acest lucru poate insemna achizitia unei masini luxoase, dar care nu este noua, clientul preferand achizitia acesteia in regim second hand din varii motive: pentru a nu cheltui o suma foarte mare de bani, pentru a nu investi bani multi in autoturisme etc.

Problematica achizitionarii masinilor second hand vine insa doar cand cumparatorii se pripesc sa colaboreze cu necunoscuti care nu ofera increderea prezentata de un colaborator autorizat, cu experienta recunoscuta in acest domeniu.

Parcul Lex Cars se afla in Targu Mures, pentru cei ce doresc sa vizualizeze modelele de vanzare. Masinile de vanzare pot fi vizualizate si online, pe website-ul companiei: www.lexcars.ro este realizat intr-un mod accesibil, usor de inteles pentru fiecare utilizator: website-ul contine masini de vanzare, detaliile acestora, precum si alte detalii necesare eventualilor clienti.

Personalul companiei este instruit pentru consultanta si ghidarea spre decizia potrivita, in spatele succesului companiei aflandu-se o intreaga echipa care se ocupa de cautare, gasire, verificare, analiza, achizitionarea, inscrierea si livrarea catre client.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea