Stiinta & Tehnologie

#camere supraveghere performante #camere supraveghere video #camere supraveghere

E-Camere.ro - Iti ofera sfaturi utile pentru investitii inteligente in sisteme de camere supraveghere performante

Hotii dau fiori pe sira spinarii oricui in Romania. In ultima perioada, acestia au devenit tot mai activi si nu le au teama nici de sistemele de alarme conectate la firmele de securitate. Pe langa un sistem de detectie si alarma impotriva hotilor, ar fi indicat sa iei in calcul si varianta achizitiei unui sistem cu camere supraveghere oferit de E-camere.ro.

Avem o experienta remarcabila in proiectarea si instalarea de sisteme de securitate si camere de supraveghere si suntem printre primele firme de acest gen din Romania licentiata de Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR). Gratie echipei de specialistii si a vastei experiente in domeniu, suntem in masura sa iti oferim cateva sfaturi utile daca esti in cautarea unor camere de supraveghere moderne, fiabile si care sa surprinda detaliat figurile celor care iti incalca proprietatea.

Ce trebuie sa iei in calcul cand esti in cautare de camere de supraveghere

Alege modele HD sau full HD. Camerele de supraveghere analog sunt depasite din punct de vedere tehnic si nu iti ofera imagini de calitate, ce ajuta in reperarea infractorilor. La polul opus, un model de camera supraveghere ce filmeaza HD sunt fiabile si rezistente la factorii externi (frig, ploaie, praf, daca le montezi pe fatada cladirii). In plus, modelele HD si Full HD de camere de supraveghere sunt compatibile cu orice DVR, au meniu inteligent cu functii precum transmisie fara intreruperi si posibilitate de ZOOM si au un pret accesibil.

E-camere.ro iti recomanda sa achizitionezi camere de supraveghere cu functia Day&Night. Spre deosebire de modelele clasice, camerele de supraveghere Day&Night au infrarosu si senzori de imagine sensibili la lumina. Astfel, acestea filmeaza imagini de calitate, indiferent daca este noapte sau nu exista iluminat stradal.

O camera de supraveghere are nevoie de un DVR potrivit

DVR-ul este cel responsabil de calitatea imaginilor care apar pe monitor. Unitatea de alcaturie a acestui sistem profesional de supraveghere este determinata de unitatea caracteristica posibilitatii de inregistrare. Acest DVD reprezinta elementul cel mai important care determina calitatea imaginilor monitorizate. Orice camera performanta necesita sa fie conectata la un astfel de DVR.

Serviciile firmei sunt destinate protectiei si sigurantei cetatenilor care vor sa previna si sa evite consecintele asociate cu faptele de intruziune si sa isi protejeze bunurile, casa sau locuinta si familia. Tot mai multi clienti, tineri intreprinzatori in diferite domenii de afaceri apeleaza la aceasta firma pentru protectie si siguranta garantate de calitatea aparaturii comercializate in cadrul magazinului E-Camere.ro.

Echipamentele profesionale comercializate de catre firma Polites detin autorizatie de buna functionare si asigura garantie de 2 ani de zile si servicii de mentenanta specifice pentru fiecare produs achizitionat.

Magazinul online: www.e-camere.ro este reprezentat de catre societate POLITIES din orasul Craiova. Aceasta firma este licentiata si autorizata de catre IGPR-DPOP si este specializata atat in proiectare si instalare, cat si intretinere sisteme de securitate, precum aceste camere video de supraveghere.

Pentru mai multe informatii sau comenzi, sunati la numerele de telefon: 0767.390.475 si 0765.487.387.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea