Stiinta & Tehnologie

#kddi ply #telefon mobil #concept #japonia

KDDI Ply devine realitate si este prezentat oficial

Modelul Ply, telefonul mobil prezentat in 2008 ca un simplu concept de catre japonezii de la KDDI , a devenit realitate.

Terminalul a fost anuntat oficial de catre operatorul de telefonie mobila si va intra in curand in productie.

Ideea initiala

In urma cu un an, operatorul japonez KDDI a organizat un proiect de design in care concurentii au realizat o serie de concepte de telefoane mobile. Modelul Ply era prezentat ca un terminal cu o serie foarte larga de utilizari.

Telefonul era format din mai multe straturi, fiecare dintre ele avand o anumita functie, imprimanta, proiector de imagini, telefon mobil, consola de joc si chiar pachet de servetele. Totusi, produsul final a pastrat numai o parte din aceste caracterisitici. KDDI Ply este prezentat cu o carcasa care seamana cu mai multe caramizi foarte subtiri asezate una peste alta, iar tastele laterale care sunt in relief dau acces direct la diferite functii ca telefonie, camera foto , agenda, etc. Modelul va fi disponibil in trei variante de culori, negru, roz si maro.

Specificatii tehnice

Terminalul Ply este un candybar care masoara 53 x 102 x 14,5 mm si cantareste in jur de 120 de grame, are ecran 3 inch cu rezolutie de 230 x 260 px si afiseaza pana la 262.000 de culori.

Modelul are doua camere foto, una de 3 MP si una de rezolutie VGA. Totodata, Ply vine cu suport pentru card compatibil microSD si microSDHC. Din pacate KDDI Ply nu se va lansa decat in Japonia. Pretul modelului nu a fost anuntat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea