Stiinta & Tehnologie

#watchmen #mobile game #game trailer

Jocul Watchmen pentru mobile are trailer oficial

Unul din cele mai asteptate filme de la Hollywood din acest an, a devenit de curand joc pentru telefoanele mobile .

Glu Mobile va lansa Watchmen pentru mobile in luna martie a anului 2009 odata cu premiera filmului. Recent, jocul a primit si un trailer oficial .

Ce se intampla in Watchmen

Filmul insusi se bazeaza pe o revista de benzi desenate cu acelasi nume. Intr-o societate umana alternativa, in anul 1985 zilele de glorie ale supereroilor costumati au apus. Acestia sunt acum in afara legii, singurii care-si mai pot exercita puterile fiind cei aflati in slujba guvernului Statelor Unite.

Cand unul dintre ei este ucis brutal, ceilalti pornesc o investigatie pentru a-l descoperi pe asasin. Eroii reuniti scot la iveala o conspiratie diabolica, care vizeaza anihilarea tuturor supereroilor, in scopul de a influenta balanta puterilor dintr-o lume nu foarte diferita de a noastra.

Asemenea filmului

Aceasi poveste o are si jocul pentru telefoanele mobile. Utilizatorul va trebui sa intre in pielea lui Nite Owl, unul din personajele din film si va trebuie sa cutreiere ba strazile din New Tork, ba jungla din Vietman pentru a descoperi misterul din spatele crimei.

"Suntem fericiti sa continua relatia cu Warner Bros. si ca putem sa creeam un joc pentru un film atat de asteptat. Asemenea peliculei, jocul pentru telefoanele mobile va acapara atat fanii benzilor desenate, cat si pe cei care vad pentru prima data filmul Watchmen", a declarat Jill Braff, senior vicepresedinte a diviziei global publishing in cadrul Glu Mobile.

Watchmen dispune de mai multe moduri de joc, 17 nivele si misiuni, grafica buna si o poveste originala care include persoanaje ca Rorschach sau Dr. Manhattan. Data exacta de lansare si pretul jocului nu au fost inca anuntate.

Trailer-ul oficial al jocului Watchmen pentru mobile

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea