Stiinta & Tehnologie

#sisteme de securitate moderne #sisteme de securitate #securitate

Helinick.ro iti ofera sisteme de securitate moderne pentru protectia ta si a bunurilor tale

Siguranta ta si a celor dragi, a bunurilor si a locuintei tale sunt o prioritate, dat fiind ca hotii nu au pace, mai ales in apropierea Sarbatorilor. Ca sa scapi de neplaceri si disconfortul ce ti-ar putea fi provocat de spargerea casei, Helinick.ro iti pune in vedere cele mai moderne sisteme securitate, proiectate si implementate de o echipa specializata.

Din 1991 ne-am perfectionat permanent pentru a le oferi clientilor nostri cele mai bune servicii de proiectare, implementare si mentenanta a sistemelor de securitate electronica si siguranta, dar avem o experienta vasta si in cazul sistemelor de sonorizare si adresare publica. Fiecare proiect reprezinta o provocare, dar suntem siguri ca vom gasi impreuna cea mai buna solutie.

Helinick.ro - De 25 de ani pe piata din Romania de sisteme de securitate

Avem o echipa formata din peste 100 de specialisti in domeniul securitatii si sigurantei electronice si ne mandrim cu o expertiza completa pentru proiectare si implementarea de sisteme integrate pentru constructii civile si industriale, cladiri de birouri, banci, arhive si multe altele.

Multe dintre sistemele de securitate pe care le-am implementat au devenit un etalon in Romania, dat fiind ca am fost alesi de companii de renume din domenii variate si am construit parteneriate cu cele mai prestigioase: Siemens, Vidsys, panasonic, Pelco, Milestone etc.

Oferim pachete complete de securitate electronica, elaboram proiectul personalizat (de la intelegerea nevoii, la analiza si conceperea solutiei), il implementam si ne asiguram de functionarea in parametri a sistemului.

Sistemele de securitate de la Helinick.ro te pazesc de neprevazut

Suntem o companie cu vasta experienta in proiectarea si implementarea sistemelor de securitate electronica si avem in vedere chiar si cele mai mici detalii, pentru ca niciodata nu se stie cand hotii iti pot calca pragul.

De-a lungul anilor ne-am specializat permanent, iar astazi suntem mandri sa iti prezentam cea mai variata gama de sisteme de securitate din Romania. Cu noi esti protejat de orice raufacator, intervenim rapid, proiectam sisteme de securitate moderne si fara puncte moarte, la un pret convenabil.

Helinick.ro: gama variata de sisteme de securitate

Raspundem cu promptitudine si seriozitate solicitarilor clientilor nostri si le furnizam o gama completa de servicii si mentenanta, conform necesitatilor. Pe Helinick.ro vei gasi o gama variata de sisteme de securitate, care poti fi implementate individual sau combinatie cu alte instalatii electronice.

Primul sistem de securitate pe care ti-l punem la dispozitie este reprezentat de aparate de detectie efractie, ce poti fi implementate in combinatie cu sistemele de control acces, de pontaj, camere CCTV, detectie perimetrala etc.

Cel de-al doilea sistem de securitate foarte cautat de clienti pe Helinick.ro este sistemul de control acces si ticketing, prin care se monitorizeaza traficul de persoane dintr-o cladire si se blocheaza, filtreaza sau restrictioneaza accesul catre spatii de interes strategic, precum arhiva de documente.

Sistemele de securitate cu televiziune cu circuit inchis stocheaza, transmit, monitorizeaza si analizeaza imaginile inregistrate si asigura o coerenta in interventii ulterioare, daca se impune.

Te invitam pe site-ul Helinick.ro sa descoperi ce alte sisteme de securitate mai avem disponibile si care sunt avantajele de a deveni clientul nostru. La numarul de telefon:

021 404 44 44 si pe adresa de email office@helinick.ro un specialist iti va raspunde solicitarii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea