Stiinta & Tehnologie

#iphone #app store #orange film

Aplicatia Orange film pentru iPhone disponibila in Romania

ong> A fost lansata aplicatia Orange film pentru iPhone, disponibila acum in magazinul online Apple, App Store . Prima aplicatie pentru telefon produsa de compania Orange este acum disponibila si in Romania.

Aplicatia Orange Film ofera utilizatorilor posibilitatea de a citi descrierile filmelor, de a vedea trailere si daca sunt utilizatorii sunt clienti Orange, pot solicita si un cod pentru a primi 2 bilete la pret de 1 in cinematografele partenere, in fiecare zi de miercuri.

"Noua aplicatie Orange film este una dintre initiativele prin care ne propunem sa folosim inovatia in beneficiul clientilor nostri utilizatori de iPhone. In plus, pregatim si alte solutii pentru fanii Apple, astfel incat acestia sa beneficieze de cea mai buna experienta cu telefonul personal, prin produsele si serviciile Orange", a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer B2C .
+.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+- De asemenea, aplicatia permite identificarea cinematografelor pe harta, accesarea programelor de filme, trimiterea unui e -" title="e-">e- mail cu aceste detalii sau apelarea casei de bilete. Aplicatia Orange Film este disponibila gratuit in App Store de pe iPhone de pe pagina web dedicata.


  •   2010-08-12
  •  

Articol scris de

D.A.

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras: Cum iti gasesti un job pe timp de criza?

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.