Stiinta & Tehnologie

#iphone #app store #orange film

Aplicatia Orange film pentru iPhone disponibila in Romania

ong> A fost lansata aplicatia Orange film pentru iPhone, disponibila acum in magazinul online Apple, App Store . Prima aplicatie pentru telefon produsa de compania Orange este acum disponibila si in Romania.

Aplicatia Orange Film ofera utilizatorilor posibilitatea de a citi descrierile filmelor, de a vedea trailere si daca sunt utilizatorii sunt clienti Orange, pot solicita si un cod pentru a primi 2 bilete la pret de 1 in cinematografele partenere, in fiecare zi de miercuri.

"Noua aplicatie Orange film este una dintre initiativele prin care ne propunem sa folosim inovatia in beneficiul clientilor nostri utilizatori de iPhone. In plus, pregatim si alte solutii pentru fanii Apple, astfel incat acestia sa beneficieze de cea mai buna experienta cu telefonul personal, prin produsele si serviciile Orange", a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer B2C .
+.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+- De asemenea, aplicatia permite identificarea cinematografelor pe harta, accesarea programelor de filme, trimiterea unui e -" title="e-">e- mail cu aceste detalii sau apelarea casei de bilete. Aplicatia Orange Film este disponibila gratuit in App Store de pe iPhone de pe pagina web dedicata.


  •   2010-08-12
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

D.A.

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Cum se transporta un computer

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii