Stiinta & Tehnologie

#smartphone #sony ericsson #gaming #android 3.0

Smartphone Sony Ericsson cu Android 3.0 si functii de PSP

Spre deosebire de iPhone, platforma Android nu a fost niciodata prea prietenoasa cu jocurile pentru telefoanele mobile. Insa acest lucru s-ar putea schimba in curand, odata cu lansarea unui nou terminal Sony Ericsson.

Cei de la Sony Ericsson sunt pe cale de a lansa un smartphone dedicat segmentului de gaming portabil, care, sustin sursele, va rula viitorul sistem de operare de la Google, si anume Android 3.0 . Mai mult, modelul ar putea fi lansat sub emblema PlayStation Portable .

Telefonul mobil va fi un slider care va dispune de tastatura fizica QWERTY completa si taste speciale de gaming, asemenea consolei PSP. In locul unui joystick, terminalul va dispune de un "touch pad lung" pentru control analog.

Smartphone-ul Sony Ericsson cu Android 3.0 va mai fi dotat cu ecran de 3.7 sau chiar 4.1 inch cu rezolutie WVGA de 480 x 800 px, camera foto de 5 PM si va avea un procesor Snapdragon de 1 GHz.

Se mai zvoneste ca terminalul va fi lansat in seria XPERIA a celor de la Sony Ericsson, dar ca modelul va purta si brand-ul PlayStation. Primele jocuri disponibile pentru acest model ar putea fi God of War, Call of Duty : Modern Warfare si LittleBigPlanet.

Impreuna cu telefonul mobil, care s-ar putea lansa chiar din luna octombrie a lui 2010, joint-venture -ul suedezo-japonez va prezenta impreuna cu cei de la Google un ecosistem complet de gaming dedicat viitoarelor dispozitive de acest timp.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea