Social

#vremea weekend #vreme frumoasa #starea vremii #weekend

Weekend cu vreme frumoasa la final de vara

Vremea se incalzeste in weekend, iar soarele va iesi dintre nori, in majoritatea tarii. Temperaturile vor creste usor, spre bucuria celor care si-au facut planuri de vacanta pentru aceasta perioada a anului.

Vineri, vremea va fi predominant frumoasa in majoritatea tarii. Pe arii restranse, in extremitatea de sud-vest si pe litoral, se vor inregistra innorari si posibile averse, trecatoare. La munte vremea va fi frumoasa, iar cerul variabil. Temperaturile maxime se vor incadra intre 23 si 30 de grade Celsius.

In Bucuresti vremease va mentine frumoasa, cu cer mai mult senin si vant moderat. Temperatura maxima va fi de 27-28 de grade Celsius, potrivit mediafax.ro.

Sambata, vremea va fi predominant frumoasa in toata tara. Cerul va fi mai mult senin, exceptand partea de sud-est a tarii, unde cu precadere spre seara si in cursul noptii, se vor inregistra innorari si va ploua, local in Dobrogea, pe litoral si izolat in sudul Moldovei si in Baragan. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 31 de grade Celsius, iar cele minime se vor situa intre 6 si 22 de grade Celsius pe litoral.

In Bucuresti vremea se va mentine frumoasa. Cerul a fi senin iar vantul a sufla slab, cu unele intensificari pe alocuri. Temperatura minima va fi de 15 grade Celsius iar cea maxima nu va urca mai sus de 27 de grade Celsius.

Duminica vremea va fi, in continuare, predominant frumoasa si se va incalzi usor. Cerul va fi mai variabil, mai mult senin dimineata si noaptea, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Pe litoral vremea se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare si vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla in general slab si moderat, cu intensificari trecatoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 28 de grade, iar cele minime intre 20 si 23 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 24 si 25 de grade.

In Bucuresti vremea se va incalzi usor fata de ziua anterioara si se va mentine in continuare frumoasa. Cerul va fi senin iar vantul va sufla slab. Temperatura minima va fi de 14 grade Celsius iar cea maxima nu va urca mai sus de 28 de grade Celsius.

Sursa foto: news1130.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea