Social

#cutremur italia #romanca #italia #cutremur italia romani #marturii supravietuitori cutremur italia

Romanca din Italia: "Un cosmar ce nu se mai termina"

Ana Maria Rotaru, o tanara din Italia povesteste cosmarul prin care trece in fiecare secunda de dupa cutremur. Tanara, in varsta de 30 de ani, mama a unui copil, s-a mutat in Italia pentur un trai mai bun. Aceasta locuieste de trei ani in Rieti, una dintre zonele afectate de seism.

Tanara povesteste cosmarul prin care trece in fiecare secunda de cand s-a produs cutremurul din 24 august.

"M-am speriat destul de rau. A fost o experienta pe care n-am s-o uit niciodata. Eram cu fata la perete, intr-un pat de o persoana. La primul impact m-a aruncat cu fata in perete. M-am speriat rau. Pe moment n-am gandit la cutremur. Am deschis ochii in camera, nu era nimeni, iar patul se zguduia rau de tot. Pentru cateva secunde m-a dus gandul la un diavol, la o chestie necurata, iar in urmatoarele secunde am inteles ca e cutremur. Nu stiam ce sa fac. M-am ridicat. Se zguduia tot", a declarat Ana pentru mediafax.ro.

Apoi, tanara a mers la batrana cu care locuieste: "Am tinut-o de mana, sperand si rugandu-ma la Dumnezeu sa se termine cu bine".

"Primul a fost marti, noaptea. A fost unu a doua zi la pranz, unu miercuri seara, iar miercuri noapte alte doua. Foarte multa frica. Sincer, am ramas socata. Orice miscare, orice sunet .. raman blocata, fara sa misc si ma ia tremuratul. In strada, de doua zile vezi numai ambulante, carabinieri si sute de elicoptere. Cosmarul nu se mai termina", a adaugat aceasta.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea