Social

# prognoza craciun # craciun 2016 #vremea la munte #vremea revelion #vremea bucuresti #vremea craciun

Vremea de Craciun si de Revelion. Unde va fi zapada

Dupa ce meteorologii au anuntat o iarna crunta, iata ca prognozele pe urmatoarele luni sunt mai blande. Se pare ca iarna va fi bogata in zapada in Moldova, insa exista si riscuri de inundatii in zonele in care temperaturile vor fi mai ridicate decat normalul termic sau se va incalzi brusc.

Temperatura aerului va avea valori medii lunare apropiate de norma in cea mai mare parte a tarii, posibil mai ridicate, local, in sud si sud-est. Precipitatiile lunare vor fi in general peste normele climatologice, exceptand local estul, nordul si vestul tarii, unde acestea vor fi apropiate de medii.

Media valorilor termice pentru luna decembrie se situează la minus 0,8 grade Celsius. Temperaturile medii vor fi cuprinse între minus 5 şi 0 grade Celsius, în Transilvania şi Moldova, unde asa se pare ca vom avea parte de mai multa zapada, între minus 2 şi 0 grade Celsius în Maramureş, respectiv între 0 şi 3 grade Celsius, în Dobrogea. Pe de altă parte, precipitaţiile lunare se vor situa peste normele climatologice, cu excepţia estului, nordului şi vestului ţării, unde acestea vor apropiate de medie, stabilită prin măsurători de specialitate, la 44,8 l/mp.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea