Social

#Marinela Canuta #insuficienta cardiaca #campanie umanitara

O fetita cantareste 15 kg la 13 ani! Are nevoie de operatie urgenta!

 Marinela Canuta, in varsta de 13 ani, masoara numai 107 cm si este usoara ca un fulg – 15 kg. Este nevoita sa poarte haine largi, astfel incat restul copiilor de la scoala si de pe strada sa nu-i observe scolioza severa.

Malformatia coloanei vertebrale i-a atrofiat plamanii, iar in lipsa unei operatii, poate ajunge la insuficienta cardiaca. De altfel, in urma unui consult, medicii au descoperit ca Marinela are si o malformatie grava la inima. Din fericire, ultima problema a fost rezolvata, fiind operata cu succes de domnul dr. Mircea Cotul, insa fata trebuie sa fie operata urgent la coloana pentru a putea avea o viata normala. Interventia costa 25.000 de Euro, din care mai au ramas de platit doar 1.000 de Euro, restul banilor fiind stransi deja datorita oamenilor cu suflet.

“Dupa un lung sir de analize si investigatii medicale amanuntite, doctorii ne-au spus ca ingerasul nostru sufera de o malformatie complexa de coloana toraco-lombara si cutie toracica, o scolioza de 114 grade, care se incadreaza in categoria malformatiilor foarte grave. Pentru corectarea coloanei este necesara o interventie chirurgicala complexa, precum si montarea unor suruburi care vor fi reglate pe masura ce Marinela creste. Toate acestea costa 25.000 de Euro, insa datorita generozitatii romanilor, am reusit sa strangem deja 24.000 de Euro. Operatia va fi efectuata de domnul doctor Alexandru Thiery, in care ne-am pus toate sperantele. Vrem sa ne vedem fetita sanatoasa, este tot ce ne mai putem dori de la aceasta viata”, declara mama fetitei.

Cum o putem ajuta pe Marinela?

Cine vrea sa ii ofere Marinelei o mana de ajutor, poate trimite SMS de 2 Euro la 8832, cu textul “Marinela”. Fiecare mesaj trimis inseamna o sansa in plus pentru sanatatea si viitorul fetitei. De asemenea, donatiile pot fi facute si online, pe https://salveazaoinima.ro/campaigns/marinela-canuta/, prin transfer bancar, in conturile Asociatiei “Salveaza o inima”: RO05BTRL00701205W82870XX (cont in lei), RO28BTRLEUR CRT00W8287001 (cont in Euro), RO68BTRLUSDCRT00W8287001 (cont in dolari) sau prin redirectionarea a 20% din impozitul pe profit datorat de companii.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea