Social

#natura #curatenie #deseuri

Vino pe 11 iunie sa facem curatenie pe Valea Teleajenului!

Asociatia Viitor Plus va invita la actiune: Pentru ca locul deseurilor este la reciclare si la cosul de gunoi, nu in natura! Pentru ca sute de mii de animale mor anual din cauza deseurilor ingerate pe care le confunda cu mancare! Pentru ca Romania merita sa fie admirata pentru peisajul sau, nu acoperita de deseuri!

Pentru toate acestea, mergem sambata, 11 iunie, pe Valea Teleajenului (zona Maneciu - Cheia) sa curatam natura de deseurile aruncate la intamplare. Vino si tu cu noi!

Sunt mai multe zone pe care le vom curata, dar locul de intalnire va fi Campul Ardelii (aprox. 3km de Cheia), ora 11:00 pentru instructaj si impartire pe echipe. Actiunea de curatenie se va desfasura intre orele 11:30-13:30.

Asiguram manusi si saci pentru deseuri. Transportul si masa nu sunt asigurate.

Te poti inscrie sa participi completand urmatorul formular.

Toti participantii la curatenie vor fi inscrisi la tombola cu premii de la sfarsitul evenimentului (extragerile vor fi la ora 14:00). Participantii pot castiga: mp4 playere, palete de badminton, sacose din bumbac organic, tricouri pictate manual, etc.

Cei inscrisi vor primi mai multe informatii despre eveniment si cum sa ajunga in zona de curatenie, saptamana aceasta prin e-mail.

Aceasta actiune face parte prin proiectul "Valea Teleajenului - ECOmunitatea ta!", un proiect ViitorPlus sustinut de GDF SUEZ Energy Romania.

Pana acum, am avut sesiuni educationale despre reciclare cu peste 1.000 de elevi din com. Maneciu (situata pe Valea Teleajenului), am amplasat in scoli recipiente de colectare selectiva , am pus la dispozitia localnicilor mai multe containere de colectare selectiva, 4 weekenduri la rand am mers si am v orbit cu turistii despre importanta pastrarii curateniei, a reciclarii si le-am inmanat Harta Reciclarii (cuprinde toate punctele de colectare selectiva din Bucuresti si Ploiesti, poate fi consultata online pe www.hartareciclarii.ro ).

Recicleaza, nu arunca!
Natura este casa ta!

Citeste stirea in intregime pe Imparte.ro - Donatii online.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea