Social

#conditii meteo #starea vremii #vremea

Vara innorata? Uite cat dureaza vremea buna!

Una calda, alta rece! Un stil cu care ne-am obisnuit deja in aceasta vara. Nici in acest inceput de saptamana nu ne vom bucura de o vreme insorita constant, ploile facandu-si aparitia treptat in mai toate regiunile tarii. Iata unde se vor aglomera norii in urmatoarele trei zile!

Luni, vom avea parte de o vreme de vara in majoritatea regiunilor din tara. Temperaturile vor atinge valori de 27-29 de grade Celsius. Va ploua insa in centrul tarii, iar culoarul vestic si sud-vestic al Romaniei, din Banat pana in Oltenia va fi si el afectat de ploi cu caracter local.

Marti, ploile se vor extinde in majoritatea regiunilor, exceptie facand litoralul, nordul si nord-vestul tarii. Local, in restul regiunilor se vor inregistra averse insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului. Temperaturile maxime se incadreaza intre 27 si 30 de grade.

In ultima zi a intervalului, norii de ploaie vor acoperi aproape tot teritoriul Romaniei, cu exceptia estului si vestului tarii. Cantitatile de apa vor fi insemnate in jumatatea sudica a tarii, local fiind conditii de producere a grindinei. Temperaturile maxime inregistrate vor fi de 27-32 de grade Celsius.

Sursa foto: forwallpaper.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea