Social

#operatori telecom #ue #roaming #tarife roaming #apeluri #eliminare tarife roaming

UE vrea sa elimine tarifele de roaming

Comisia Europeana a anuntat ca a initiat legea privind eliminarea tarifelor de roaming pentru apelurile telefonice, mesaje si internet in Uniunea Europeana. Detaliile acestui proiect urmeaza sa fie stabilite, iar de la 1 iulie 2014 sa intre in vigoare.

Astfel, in cazul in care propunerea Comisiei Europene va fi acceptata de Parlamentul European, utilizatorii de telefoane vor putea vorbi cu aceleasi tarife ca in tara lor in orice tara membra a Uniunii Europene.

Scopul acestei initiative este acela de a incuraja consolidarea pietei operatorilor telecom si de a atrage noi investitii in acest sector.

"Ma bucur ca acum avem internet in intreaga Uniune Europeana, dar nu ne putem bloca jucand un joc invechit. Datele arata ca cea mai mare problema anul acesta este lipsa investitiilor in retele foarte rapide si o lipsa continua a existentei unei piete unice a operatorilor telecom. Problema este evidenta, iar raspunsul nostru va fi, de asemenea, printr-o piata unica a operatorilor telecom", a declarat comisarul european Neelie Kroes.

Sursa foto: enational.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea