Social

#prognoza meteo #vremea # ploi torentiale

Ne luam ramas-bun de la vara! Toamna vine cu ploi torentiale

Vara este pe sfarsite! Meteorologii au emis o atentionare de ploi moderate cantitativ, valabila in intervalul 05 septembrie, ora 17 - 06 septembrie, ora 10.


In intervalul mentionat va ploua in Banat, Crisana, Maramures, vestul Transilvaniei si al Olteniei, iar cantitatile de apa vor depasi pe arii restranse 20...30 l/mp si izolat 40 l/mp, indeosebi in zona Carpatilor Occidentali si in vestul Carpatilor Meridionali. Vor fi mai ales averse, insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. 

 

In Capitala, luni, vremea se va mentine frumoasa si calda. Cerul va fi variabil. Dimineata, 15-17 grade si la amiaza, in jur de 32 de grade.

Marti, in Bucuresti, valorile termice vor marca o scadere fata de luni si se vor apropia astfel de cele normale pentru aceasta data. 17-19 grade dimineata si 27-28 de grade la amiaza. Cerul va avea innorari temporare si mai ales dupa-amiaza se vor semnala averse si descarcari electrice. Vantul va sufla in general moderat.

Mai multe detalii despre vreme gasesti pe vremea.acasa.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea