Social

#preturi la rosu #brico depot #preturi #toamna

Brico Depot incepe toamna cu preturi la rosu

In aceasta toamna, Brico Depot iti aduce "Preturi la rosu", in noul catalog dedicat proiectelor tale de constructii, amenajari si renovari!

Orice mester priceput stie ca pentru a construi o casa este nevoie de timp. incepem constructia primavara, astfel incat in septembrie sa ajungem cu ea la rosu. Acesta este momentul cand proiectul nostru a prins contur si mai avem nevoie doar de finisaje interioare impecabile, pentru a ne bucura de rodul muncii noastre!

Brico Depot te ajuta sa finalizezi proiectele in timp util si iti aduce preturi la rosu la produsele momentului!

In perioada 3 – 22 septembrie, gasesti radiator otel tip 22 cu vopsea nano ceramica, seminee, sobe, boilere pe lemne si centrale electrice, dar si materiale pentru izolatia locuintei, pentru zilele mai racoroase.

Toamna aceasta, Brico Depot te asteapta sa iti creezi propriul spatiu de depozitare si iti propune solutii modulare CONCEPTO, pentru organizarea uneltelor tale, la sfarsit de renovare.

In plus, in perioada 3 – 22 septembrie, in fiecare zi de weekend, in intervalul 10:00 – 20:00, Brico Depot va fi gazda unor concursuri cu premii, la care va asteptam sa participati.

Pentru cheltuieli bine planificate te asteptam cu solutii de finantare dedicate prin biroul BRICOCREDIT, dezvoltate in parteneriat cu ERB Retail Services, prin care clientii au acces la creditul Euroline, valabil pana la 30 septembrie. Creditul este disponibil pentru cumparaturi de minimum 2000 lei, pe o perioada de 12 luni cu dobanda 0.

De asemenea, la emiterea cardului allinclusive BRD Finance, pentru achizitii de minimum 2000 lei in perioada 3-22 septembrie 2016, clientii beneficiaza de 12 rate cu 0% dobanda.

Iar pentru a fi primii care afla noutatile din depozite, profesionistii si amatorii DIY pot completa pe site formularul pentru obtinerea cardului BRICODEPOT. Acesta faciliteaza accesul rapid la factura, livrarea direct pe santier si 90 de zile pentru returul produselor.

Brico Depot a fost infiintat in 1993 in Reims (Franta). Are in prezent 118 magazine in Franta, 28 in Spania, doua in Portugalia si 15 in Romania. Brico Depot vizeaza in primul rand pasionatii DIY si constructorii profesionisti. Este bazat pe un format de pret scazut, care ofera clientilor produsele esentiale pentru DIY si proiecte de renovare, disponibile in cantitati mari, dar si pentru santierele de constructii.

Pentru mai multe informatii pe puteti gasi pe: bricodepot.ro/ si pe pagina de Facebook Brico Depot Romania.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea