Social

#noi ministri #Sorin Grindeanu

Lista noului cabinet este gata!

Liderii PSD se intrunesc azi, de la ora 15.00, in sedinta Comitetului Executiv National, pentru aprobarea componentei Guvernului Grindeanu. Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, luni seara, ca a definitivat lista ministrilor noului Cabinet, care urmeaza sa fie aprobata in CEX si ca opt dintre acestia sunt femei, afirmand ca ALDE va primi patru ministere.

Dragnea a afirmat ca lista ministrilor care vor face parte din Cabinetul Grindeanu urmeaza sa fie prezentata, marti, in sedinta CEX al PSD.

Presedintele PSD a mai spus ca noile ministere vor fi: Ministerul Turismului, Ministerul IMM, al Mediului de Afaceri si Anteprenoriat, Ministerul Apelor, Ministerul Padurilor.

Cabinetul Sorin Grindeanu ar urma sa cuprinda atat nume noi, cat si persoane mai cunoscute precum Mihai Tudose la Ministerul Economiei, Gabriel Vlase la Interne, Lia Olguta Vasilescu la Munca, sau Florin Iordache la Justitie.

De asemenea Georgian Pop ar putea fi ministru la Aparare, Mihai Fifor la Transporturi, Mihnea Costoiu la Educatie si Sevil Shhaideh la Dezvoltare, au precizat surse social-democrate pentru News.ro. ALDE ar urma sa aiba trei ministere, cu Daniel Constantin la Mediu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea