Social

#primul ajutor #cartea recordurilor

Intra in Cartea Recordurilor invatand sa acorzi primul ajutor

Societatea de Salvare Bucuresti si Serviciul de bucuresti Ilfov planuiesc sa intre in Guiness Book of Records, pentru un numar record de partipanti la un curs de acordare a primului ajutor.

"Salvarea" din Bucuresti implineste 105 ani in data de 26 iulie 2011, cand va avea loc evenimentul.

700 de instructori specializati vor invata voluntarii tot ce trebuie sa stie despre suportul vital de baza.

"Da! Invatam si salvam vieti! Si asta pentru ca toate kiturile pe care se va face instructajul vor fi ulterior donate celor 40 de servicii de Ambulanta din toata tara si celor 63 de unitati de primiri urgente din spitalele din Romania. Anul trecut, in Mexic, 6.577 de cursanti au aratat ca se poate invata resuscitare ! Si sunt acum in Guiness Book.

Trebuie sa incercam si noi. 7.000 de cursanti, 700 de instructori, 700 de kituri de invatare a cursului SVB si circa 200.000 de euro cheltuieli estimate, sunt doar cateva cifre ale unui proiect care poate face ca Romania sa intre in Cartea Recordurilor cu o performanta umana si medicala", a explicat Cristian Grasu, managerul SABI, citat de RomaniaLibera.ro.

Participantii se pot inscrie pentru a participa la stabilirea recordului mondial pe www.sabif.ro, folosing formularul "Salvam vieti si intram in Cartea Recordurilor".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea