Social

"ImproVizati", de fiecare data altfel

Miercuri, 21 mai, ora 20.00, va asteapta sa incununati cu hohote de ras un fascinant "miez" de saptamana alaturi de trupa IMPROvizati, castigatorii oficiali ai Campionatului National de Improvizatie , editia 2008.

Catalin NEAMTU, , Mihai Bogdan BOBONETE, Mihai DRAGOMIR , Dragos MUSCALU si pianistul Marian HANCU au fost catalogati de public, in cadrul Campionatului, ca fiind cei bine pregatiti in a multumi cele mai pretentioase gusturi in materie de umor.

Veteranii acestui spectacol sunt: Tania Popa ,Mihai Bogdan Bobonete,Marian Hancu - pianistul nostru si eu, Catalin Neamtu care a creat acest spectacol avand experienta acestui gen de teatru din cursurile pe care le-a facut in facultate si mai tarziu ceea ce s-a chemat Teatru Sport si s-a jucat la Centrul Cultural European, sala Rapsodia sub indrumarea celui care a adus pentru prima oara in Romania acest gen teatral, Vlad Massaci. Alaturi de ei, la Teatrul Metropolis vor mai juca si Dragos Muscalu.
Garantia reusitei unui astfel de proiect este data de unicitatea lui in peisajul pieselor de teatru din Romania. Publicul este cucerit de la prima vizionare si revine cu aceeiasi placere si la alte spectacole pentru ca oamenii stiu ca nu vor vedea de 2 ori acelasi spectacol.

Avand motto-ul “…de fiecare data altfel…”, spectacolul ImproVizati devine un loc de intalnire foarte important pentru cei pasionati de acest gen teatral.

Bazat pe o structura bine definita, in general un spectacol are 6-7 probe de improvizatie, spectacolul ImproVizati reuseste sa multumeasca cele mai pretentioase gusturi in materie de umor.

Nimic nu este pregatit dinainte, scenele de poarta titlurile primite din partea publicului, participarea publicului este foarte importanta si garanteaza reusita spectacolului in proportie de 50%. Improvizatorii au nevoie de titluri, locuri, obiecte care vor fi prezente in scenele de improvizatie.

Ar mai fi foarte multe de spus multe despre acest spectacol ImproVizati, prefer insa sa inchei prin a va face o invitatie, ridicata la rang de provocare: Ne vedem la Teatrul Metropolis miercuri, 21 mai, si vom improviza impreuna!

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea