Social

#zapezi #iarna timpurie #viscol #vremea #starea vremii #conditii meteo

Iarna timpurie loveste din nou. Afla unde vin zapezile si viscolul!

Timp de o zi si jumatate vom avea parte de iarna in toata regula in cateva regiuni ale tarii, avertizeaza meteorologii. Autoritatea Nationala de Meteorologie a emis azi dimineata un avertisment privind inrautatirea conditiilor meteorologice in Oltenia, Muntenia si Dobrogea.

Astfel, incepand de astazi, de la ora 14, pana maine estul Olteniei si Muntenia vor fi afectate de precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Pe langa precipitatii, viteza vantului va fi cea care va accentua disconfortul termic si va inaspri vremea de afara.

Se asteapta ca in Baragan si in Dobrogea rafalele de vant sa depaseasca viteza de 50 km/h in timpul acestui interval. In Dobrogea se vor semnala si precipitatii sub forma de ploaie. Spre seara si in cursul diminetii de miercuri, pe drmurile din aceste regiuni este posibila aparitia poleiului.

Ultima avertizare meteo care a vizat Bucurestiul a fost in weekend, cand a fost declarat cod galben de ninsori. Stratul de zapada a depasit 10 cm, iar vantul, care a batut si cu 65 km/h, a doborat 70 de copaci in Capitala.

Sursa foto: gandul.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea