Social

#marturii curemuratoare #marturii socante #marturii #supravietuitori #raniti #colectiv # incendiu colectiv #club colectiv

#Colectiv: Marturiile cutremuratoare ale unuia dintre supravietuitori

La sase luni dupa tragedia din Colectiv, Bogdan, unul dintre supravietuitori face marturii cutremuratoare despre chinul prin care a trecut in timpul spitalizarii.

In urma incendiului, Bogdan a suferit arsuri de gradele III si IV la nivelul fetei si are cateva degete semi-amputate. Tanarul, a fost invitat intr-o emisiune televizata, unde a povestit despre suferite prin spitale. Mai mult, tanarul a povestit ca exista o mare diferenta intre clinicile de la noi din tara si cele din strainatate.

"Se spunea ca am fost tratati in Romania ca in Germania, dar nu s-a precizat secolul. Probabil ca am fost tratati ca in Germania secolului al XIX-lea", sustine Bogdan. "In cele sase luni petrecute la Bruxelles am suferit noua operatii. Acum ma voi intoarce pentru alte cinci sau sase", a explicat tanarul.

Acesta a mentionat ca, dupa cele sapte zile petrecute intr-un spital din Romania, a ajuns la Bruxelles "cu pulsul 166, tensiunea 7, temperatura 40 si infectat cu cele trei deja celebre bacterii care pe unii prieteni de-ai mei i-au omorat. Poate am fost putin mai puternic si am rezistat acea perioada de sapte zile pana cand am fost transportati", potrivit libertatea.ro.

De asemenea, tanarul a afirmat ca in urma atentatelor de la Bruxelles, toti ranitii de la metrou au fost adusi in acelasi spitalul in care era internat si Bogdan.

"Aceeasi atentie pe care am primit-o inainte de explozii am primit-o si dupa. In 30 de minute de la expozie, pe holul spitalului, erau instalate 50-60 de paturi de campanie cu tot ce era nevoie pentru primirea ranitilor din atentate, iar noi nu am fost neglijati nicio clipa", a mai declarat acesta pentru realitatea.

Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea